Kezdőlap Tech Qualcomm Snapdragon 690 lapkával debütál az LG K92

Qualcomm Snapdragon 690 lapkával debütál az LG K92

22
0

Úgy látszik mostanában a koreai LG nem fél egy kicsit merészebb, innovatívabb lenni, ezt igazolja az LG Wing leleplezése is, ami kihajtható kijelzővel igyekszik lenyűgözni bennünket. Úgy gondoljuk, hogy ez sikerült is a nem mindennapi készüléknek, ugyanakkor a gyártónak muszáj szemmel tartania  a hagyományosabb piacokat és szegmenseket is, hiszen sokszor itt dől el, egy adott manufaktúra mennyire lehet hosszútávon sikeres. A középkategóriás 5G modemekkel felszerelt telefonok világában arathat sikereket az LG K92, amelynek belsejében Snapdragon 690 chipset teljesíthet szolgálatot, és ami nemrégiben tűnt fel a Google Play Console listázásában.

A masszív középkategóriás okostelefonnak ígérkező készülék a “acexlm” kódnévvel tűnt fel a Google Play Console adatbázisában, de a boltok polcaira már mint LG K92 fog felkerülni. A mobil belsejében Snapdragon 690 lapkakészlet végzi majd a számításokat 6 GB RAM társaságában, közös munkájuk gyümölcsében pedig egy 1080p+ felbontású képernyőn lehet majd gyönyörködni, a pontos képátló egyelőre nem ismert. A processzorról annyit, hogy a Qualcomm X51 modemmel látta el, és azzal a nem titkolt szándékkal fejlesztette, hogy az 5G technológiákat még elérhetőbbé tegye a felhasználók számára, világszerte.

Az LG K92 a punch-hole kamerás mobilok sorát gyarapítja majd, a képrögzítő modul a kijelző felső kerete alatt, középre igazítva foglal majd helyet. Az LG hazája, vagyis Dél-Korea egyike a legnagyobb 5G piacoknak a világon, így aztán cseppet sem meglepő, hogy a gyártó igyekszik bővíteni az újgenerációs hálózatokat támogató készülékei sorát. Az LG K92 valószínűleg elsőként a hazai piacon fog megjelenni, aztán a későbbiekben az Egyesült Államokban is kapható lesz, legalábbis erre utalnak korábbi szivárogtatások. A fentebb olvasható hardveres jellemzőkön kívül nem sokat tudni a mobilról, de különböző eddigi szóbeszédek alapján 64 megapixeles elsődleges kamerára, valamint oldalsó keretre szerelt ujjlenyomat-olvasóra lehet számítani. Az amerikai piacon ha minden jól megy a Cricket Wireless nevű szolgáltató forgalmazhatja a középkategóriás 5G mobilt. Európai forgalmazásról egyelőre nincsen hír, de mivel az LG K-szériás telefonok rendre megjelennek nálunk is, valószínűleg fogunk még találkozni a mobillal, miután piacra dobták.

Forrás: GSMArena

The post Qualcomm Snapdragon 690 lapkával debütál az LG K92 appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója