Kezdőlap Politika Eszelősen ismételgetve kreténnek nevezte Bohár Dánielt Czeglédy Csaba, Gyurcsány első számú fegyverhordozója...

Eszelősen ismételgetve kreténnek nevezte Bohár Dánielt Czeglédy Csaba, Gyurcsány első számú fegyverhordozója (PestiTV-videó!)

26
0
“Kretén” – eddig terjed Gyurcsány Ferenc felfüggesztett ügyvédjének szókincse. Czeglédy Csabát a szombathelyi városházán kérdezte A Riporter műsorvezetője, Bohár Dániel, az önkormányzati képviselő azonban útszéli módon nyilvánult meg. Mint ismert, Czeglédy Csabának már az ügyvédi engedélyét is felfüggesztették, ugyanis – mint feltártuk és megírtuk – egy hatmilliárd forintos adócsalási bűnügy fűződik a nevéhez. Czeglédy korábban hasonlóan viselkedett A Riporter másik műsorvezetőjével Szarvas Szilveszterrel is. Gyurcsány Ferenc most szabadlábon lévő fő háttérembere jól láttatja, hogy a DK elnöke által a Parlamentben előadott “szeretetbeszéd” csak porhintés volt hétfőn.

A riporter című oknyomozó műsorunk teljes adása vasárnap este 20.00-tól látható a PestiTV-n, illetve az adás után visszanézhető oldalunkon, a pestitv.pestisracok.hu -n!

A Eszelősen ismételgetve kreténnek nevezte Bohár Dánielt Czeglédy Csaba, Gyurcsány első számú fegyverhordozója (PestiTV-videó!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója