Kezdőlap Aktuális A magyar kormány szerint a Soros-szervezetek is felelősek a nizzai merénylethez hasonló...

A magyar kormány szerint a Soros-szervezetek is felelősek a nizzai merénylethez hasonló támadásokért

7
0

[sz]MTI, fotó: MTI/EPA/Reuters/Eric Gaillard-Pool fotó[sz]
A magyar kormány mély megrendüléssel értesült a Nizzában történtekről, ahol egy iszlamista terrorista különös kegyetlenséggel gyilkolt meg három ártatlan keresztényt plébániatemplomukban – tájékoztatta a Miniszterelnökség csütörtökön az MTI-t.

“Ezúton szeretnénk részvétünket nyilvánítani az áldozatok családjainak, továbbá imáinkról biztosítani őket” – tartalmazza a közlemény.

Mint írják:

a leghatározottabban elítélnek minden terrorcselekményt, kiváltképp, amikor azokat keresztények ellen követik el.

[kapcsolodo]/tobb-embert-meggyilkolt-egy-keses-tamado-a-nizzai-notre-dame-bazilikanal/[kapcsolodo]

Hangsúlyozzák, hogy a magyar kormány felismerte azt a tényt, hogy a világ legüldözöttebb vallása a kereszténység, ugyanis az elmúlt évhez képest az idén 15 millióval több, 260 millió keresztény szenved üldöztetést a hite miatt.

Ebben a helyzetben hozták létre a világon elsőként 2016-ban az üldözött keresztények megsegítéséért felelős kormányzati egységet, amellyel 3 év alatt 100 ezer bajba jutott keresztény szülőföldön maradását vagy otthonába való visszatérését tették lehetővé a Hungary Helps Programon keresztül – teszik hozzá.

Úgy vélekednek, hogy a keresztény emberek élete azonban már nem csak a Közel-Keleten vagy Afrikában van veszélyben, hanem Európa szívében is.

“Súlyos aggodalomra ad okot, hogy az évekkel ezelőtt elindult illegális migrációs hullámot elvtelenül segítő és támogató nemzetközi baloldal és a velük együttműködő Soros-szervezetek – mint például a Migration Aid – tevékenysége lehetővé tette, hogy európai országokban a nyílt utcán, vagy éppen a templomokban ártatlanokat fejezhessenek le, vagy végezhessenek ki más bestiális módszerekkel iszlamista szélsőségesek”
– fogalmaznak.

Magyarország a kezdetektől határozottan ellenzi és hatékonyan fel is lép az illegális migrációval szemben, ahogyan ezt a jövőben is meg fogja tenni – tartalmazza a Miniszterelnökség közleménye.

Csütörtökön, három nappal a mindenszentek katolikus ünnep előtt és a maulíd moszlim ünnep napján (Mohamed próféta születésének ünnepén) egy késes férfi lefejezett egy nőt és két másik embert megölt a nizzai Notre-Dame-bazilikában. A támadás elkövetőjét elfogták.

[kapcsolodo]/orban-a-nizzai-merenyletrol-a-szelsoseges-terrorizmus-celkeresztjebe-kerultek-a-kozos-europai-ertekek/[kapcsolodo]

A fényképek feltöltője és a cikk írója