A Ferencváros 1995 után újra a Bajnokok Ligája főtábláján találja magát, nem is akármilyen csapatok környezetében. Rengeteg szurkolót érdekel a jegyértékesítés folyamata, ami nem csoda, hiszen a rég nem látott siker folytatását már sokan élőben szeretnék megtekinteni. Hétfőn 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés a Ferencváros hazai mérkőzéseire.

A mérkőzésekre való jegyvásárlás folyamata egyáltalán nem olyan egyszerű mint azt megszokhattuk. A Dinamo Kijev elleni ütközetet az Üllői úton rendezik, a Barcelona illetve Juventus elleni mérkőzéseket, pedig a Puskás Arénában. A legkézenfekvőbb, ha mindenki a Fradi weboldalán tájékozódik, hiszen a klub nagyon részletesen, érthetően írja le az érdeklődőknek: mikor, hova, hogyan lehet belépőjegyet váltani. A további, részletes jegyinfókat ezen linkre kattintva érhetik el: FRADI JEGY

A zöld-fehér klub honlapján megjelent tájékoztatás alapján első körben azok a megújított szezonbérlettel rendelkező szurkolók vásárolhatnak, akik a tavaszi zártkapus bajnokik után nem kértek visszatérítést. Utánuk az egyéb szezonbérletesek következnek, de közülük is csak azok, akik a sorsolás pillanatáig vettek bérletet. Mindezek után vehetnek belépőt a szurkolói kártyás drukkerek, valamint azon szezonbérletesek, akik a sorsolás után vásároltak bérletet.

A közleményben kiemelik, hogy csak kettő vagy három mérkőzésre szóló BL-bérleteket értékesítenek, első körben a mindhárom hazai összecsapásra érvényes bérleteket értékesítik. A kétmeccses bérlet a Puskás Aréna két összecsapására érvényes, a tájékoztatás kitér rá, hogy a Groupama Aréna befogadóképessége az európai szövetség (UEFA) szabályai miatt kevesebb, mint harmada a Puskás Aréna befogadóképességének, ezért kerül sor először a három mérkőzésre érvényes bérletek értékesítésére. A bérletek nem átruházhatóak, tehát akinek a nevére vették, az tud csak kimenni mind a Juventus, mind a Barcelona elleni mérkőzésre. Az UEFA előírásai alapján minden két néző között két ülőhelyet kell kihagyni, ennek a távolságnak a betartásáról a biztonsági személyzet szigorúan gondoskodik. A BL bérletek árusítása öt szakaszos lesz, minden időszakban meghatározva, hogy kik jogosultak a vásárlásra.

Hétfőn 10 órától a jegyeket online, a meccsjegy.fradi.hu oldalon, valamint személyesen, a Groupama Aréna jegypénztárában is meg lehet vásárolni. A legolcsóbb, három mérkőzésre érvényes bérletek 30 ezer forintba kerülnek, a legdrágábbakért 120 ezer forintot kell fizetni. A két találkozóra szóló belépők közül a legalacsonyabb árkategóriába esőkért 24 ezer forintot kérnek, a legmagasabb árúakért pedig 100 ezer forintot kell fizetni.

Forrás, fotó: MTI

A Hétfőn indul a jegyértékesítése a Fradi BL mérkőzéseire! bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója