A pénteki adással véget ért a Nyerő Páros idei évada, amiben végül Rácz Jenő és barátnője, Gyuricza Dőri győzedelmeskedett. A végső szavazásnál 6-0 arányban nyertek a második helyzett Dér Heniékkel szemben.

[kapcsolodo]/racz-jeno-es-gyuricza-dori-nyertek-a-nyero-parost-der-heniek-egy-szavazatot-sem-kaptak/[kapcsolodo]

A műsor harmadik helyezettjei Járai Máté és felesége, Kíra lettek, akik egy elképesztően kemény küzdelemben maradtak alul Rácz Jenőékkel szemben a döntőbe jutásért.

Esküvői ruhában, egy virágcsokrot tartva majdnem 2 órán keresztül álltak a jéghideg esőben és szélben. Ezzel rekordot is döntöttek, ugyanis ilyen sokáig egy évadban sem bírták a döntősök ezt a feladatot.

Végül Járai Máté bírta a végén a legkevésbé, ők adták fel előbb, így kerülhettek Ráczék a döntőbe Dér Heniék mellé. Ott aztán Járaiék arra szavaztak, hogy a séf és párja nyerjék meg a Nyerő Páros címet, ami azért volt meglepő, mert a színész és Jenő között a játék eleje óta tapintható volt a feszültség, és nem túlzás azt állítani, hogy mindketten egymást tartották a legnagyobb ellenfelüknek.

Máté nagyon szépen fogalmazta meg, miért érdemelte meg Jenő a győzelmet:

“Jenő! Egyértelműen nem hiszem, hogy törzsvendég leszek az éttermedben, és nem hiszem, hogy együtt fogjuk tölteni a szilvesztert, és az se biztos, hogy ha legközelebb találkozunk, akkor nem fogom mondani neked, hogy ne beszélj így a Dórival, mert ez engem nagyon bánt.

Végig a játék alatt azt volt a gondolatom, hogy én úgy szeretnélek téged megleckéztetni, úgy szeretném, hogy lássalak téged kiesőzónában. És akkor is, a Kírával együtt úgy döntöttünk, hogy valamit nem lehet tőled elvenni, az pedig az, hogy mindannyiunknál erősebb vagy. És az, hogy ez miért van, teljesen mindegy, de szeretném a felét annak a kitartásnak és annak a hitnek, ami benned van önmagaddal szemben és a világgal szemben. Mindegy, hogy kompenzálsz, mindegy, hogy a Dóri előtt teszel bármit, de én úgy gondolom, hogy te, amit végigcsináltál, az…. Ha a fele lenne nekem, azt nagyon szeretném”
– mondta a színész, amitől

Jenő láthatóan annyira meghatódott, hogy még könnyek is gyűltek a szemében.

Lapozz a videóhoz!

[next]

Járai Kíra hozzátette, hogy Dóri is igazi párja Jenőnek, aki szintén nagyon kitartó volt. És mivel minden feladatban a maximumot próbálták nyújtani, ezért úgy gondolták, hogy ők érdemlik meg a Nyerő Páros címet.

Ebben a videóban, 7:45-től lehet megnézni, meghallgatni, mit mondtak Járaiék Rácz Jenőékről:

[kapcsolodo]/nyero-paros-racz-jenoek-elarultak-mire-koltik-a-4-millios-penznyeremenyuket/[kapcsolodo]

A fényképek feltöltője és a cikk írója