Az elmúlt évekből már megszokhattuk, hogy a Samsung rendszerint februárban mutatja be az aktuális Galaxy S szériát, amelyek néhány héttel később kerülnek forgalomba, ám a mostani hírek szerint ez jövőre változni fog.

A legfrissebb pletykák egyöntetűen arról számolnak be, miszerint a Samsung előrehozza majd a Galaxy S21 széria bemutatóját, és ezzel együtt a megjelenés is hamarabb várható. A mindig jól értesült Sammobile szerint már januárban bemutatkozik majd az új széria, a boltok polcaira pedig január végén, esetleg február elején érkeznek majd a készülékek.

Egy kissé meglepő a dolog, hiszen a járványhelyzet miatt komoly problémák akadtak az alkatrészek beszerzésében, amely gyakorlatilag minden gyártóra kihatott. Az Apple a megszokottnál egy hónappal később mutatta be az idei iPhone-okat, a PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolok pedig bár megjelennek idén, ám a hírek szerint csak minimális mennyiségben lesznek elérhetőek.

Meglepő tehát, hogy a Samsung még előrébb is hozza a Galaxy S21 szériát, amelynek egyelőre még nem ismert az oka. A találgatások szerint a Galaxy Z Fold lehet az oka, hiszen így év elején a Galaxy S21 mobilok, az év közepén a Galaxy Z Fold, míg ősszel pedig a Galaxy Note telefonok érkezhetnek.

A hírek egyébként arról is beszámoltak, hogy a Samsung beszállítói már most gőzerővel dolgoznak a komponenseken. A tavalyi évhez képest tehát nagyjából egy hónappal korábban megkapták a megrendeléseket, amely szintén a korai bemutatóra utal.

Forrás: Sammobile

The post Hamarabb érkezhet az Galaxy S21 széria, mint azt gondoltuk appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója