“A magyar abból ért, ha azt mondjuk: kötelező. A maszkviselésre, a szabályok betartására kötelezni kell az embereket, akiket nem elrettenteni kell, hanem meg kell velük értetni, hogy az ő érdekükben vannak biztonsági intézkedések” – jelentette ki a PestiTV ma reggeli, Bögre klub című élő adásában dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos. Mindenkinek a töke tele van a járvánnyal, már unják, korlátozás van, ide ne menjünk, oda ne menjünk, de a koronavírus a második hullámban sajnos emberközelibbé vált – mondta Zacher Gábor. Nézze meg a teljes beszélgetést a fenti videóra kattintva!

Dr. Zacher Gábor mellett Rácz András, az Agrárminisztérium környezetügyekért felelős államtitkára is a Bögre klub vendége volt. A politikus arról beszélt, hogy a magyar nemzeti parkok és a magyar tájak, az egész Kárpát-medence a nemzeti identitás része, amelynek erősítése kiemelt kormányzati feladat. Rácz András szerint a biztonságpolitikai, családpolitikai és gazdasági intézkedések mellett a nemzeti identitás emelése és táplálása a legfontosabb.

A Zacher Gábor a PestiTV-ben: Mindenkinek a töke tele van a koronavírussal, de a lazaságból baj lehet bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója