Politikai Hobbista – Az első adás, amivel ledobtuk a libsipukkasztó gránátot a nyilvánosságra. Minden szóba került, amivel hétfőn lehetett másokat bosszantani: smacizó fasírtkabalák, falvakat társadalmi konstrukcióban felégető sárkányok és a 12 órás kötelező kommunista indoktrináció az SZFE-n. A vendég pedig Magyarország legkifinomultabb politikai elemzője volt hétfő este: Dopeman. Az állandó vendégek köréből most Rácz Zsuzsi, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám tolta a vakert.

Adásba került a Boomerlázadás is: az első adásában Tisóczki Flóra műsorvezető a vendégeivel, Stefka Istvánnal, a PestiSrácok.hu lapigazgatójával, Vitézy László Balázs Béla-díjas és András Ferenc Kossuth-díjas filmrendezőkkel arról beszélgetett, hogy miért volt más a filmalkotás 1989 előtt és milyen ma. Szóba került még a filmalkotás, a Színház-és Filmművészeti Egyetem körüli hisztéria és az is, melyik volt az a rendszerkritikus alkotás, amelyet még Kádár János felesége is lájkolt.

PestiTV Produkció

A A Politikai Hobbistában máris ledobták a libsipukkasztó gránátot – és megismertük a buddhista Dopemant! bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója