Kezdőlap Politika Állítólag háborús uszításra készül az Alapjogokért Központ, fegyvereket az irodájukban mégsem találtunk...

Állítólag háborús uszításra készül az Alapjogokért Központ, fegyvereket az irodájukban mégsem találtunk (PS Videó)

35
0
Háborús uszítással vádolta meg az Alapjogokért Központot az ellenzéki sajtó, az állításaikat arra alapozzák, hogy a szervezet augusztus 20. alkalmából készült – egyébként nemzeti érzelmű és hazafias – videójában katonák fegyverekkel mászkálnak, ez az üzenet pedig – szerintük –egyértelműen egy fegyverbe hívás. Stábunk ellátogatott az Alapjogokért Központba, hogy megkeresse azokat a fegyvereket, amivel a titkosszolgálati bekötéssel is vádolt Alapjogokért Központ a háborút el tudná kezdeni, de mivel nem találtunk semmit, ezért megkérdeztük Kovács István stratégiai igazgatót, hogy hol rejtegetik a veszélyes eszközöket. Kovács a PestiSrcácok.hu-nak elmondta, mivel nem robbant még be az őszi politikai szezon, ezért jobb téma híján az ellenzék most őket találta meg. 

A videót készítette: Dezse Balázs és Hatlaczki Balázs

A Állítólag háborús uszításra készül az Alapjogokért Központ, fegyvereket az irodájukban mégsem találtunk (PS Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója