Elindult a PestiTV internetes portálja, amely a pestitv.pestisracok.hu címen nyitható meg! Maga a tévéadás (a szőrös szívű Digit leszámítva) szinte minden szolgáltató alapcsomagjában elérhető lesz hétfő reggel fél héttől, a portálon pedig nem sokkal a műsorok adásba kerülése után visszanézhetőek lesznek a videók! A PestiTV oldalát, ahogyan magát a PestiTV-t is a PestiSrácok.hu csapata készíti, ezért itt is-ott is sok érdekes ajánlót, személyes hitvallást, kiszólást és beszólást kaphatnak, kaphattok az új tévéadóról, remélve, hogy a közösségi médiában, a portálon és a hagyományos képernyőn is egyformán népszerű lesz a csatorna. Kísérleti és első internetes adásnak pedig íme itt a nagyvázsonyi fogatos gazda és polgármester, Fábry Szabolcs műsorának, a Krokodilagynak a nulladik része, amelyben a Keresztapát, azaz Bruck Gábort is felhívják a műsor vendégeivel: Vida Laurával, Győrffy Villám Andrással és Jámbor Dénessel. Érdemes kattintani, kötelező!

Krokodilagyak figyelem: a PestiTV egy szimpla digitális antennával is fogható, bárhol az országban, még a digiseknek is (utóbbiaknak antenna + antennakábel-elosztó segítségével). 

PESTISRÁCOK.HU

A A Krokodilagy nulladik részével elindult a PestiTV portálja! – Nézze, nézd meg! bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója