Minden ember türelme véges és bizony a mai világban nagyon sokan vannak, akik feszegetik határainkat. Egyszer azonban elszakad a bizonyos cérna és akkor elkezdődik a “játék”. Van, aki tervezgeti a bosszút, ami nagyon is édes tud lenni, de olyan is előfordul, hogy a karma megteszi helyette, amit meg kell tenni. Bárhogy is alakul, egy megsértett, megcsalt ember bármire képes, hogy megleckéztesse azt az illetőt, aki keresztbe tett neki.

Egyesek betétekkel ragasztják tele a másik autóját, mások elviszik a lépcsőt a volt feleség háza elől, míg olyan is akad, aki egy életre szóló leckét ad ismerősének vagy egy teljesen ismeretlen, de nagy hibát vétő illetőnek. Cikkünkben olyan zseniális fotókat mutatunk, amelyek egyértelműen bebizonyítják, hogy a mondás rendkívül helytálló, miszerint a bosszú hidegen tálalva a legjobb.

A férj a válás után magával vitte a saját kezűleg épített lépcsőjét.

Aki nem fizet, azon a szakember bizony bosszút áll.

Nagyon ravasz szakítás. A pasi egy életre nem felejti el, az biztos.

Valaki nem tolerálta ezt a fajta parkolást és egy hatalmas követ tett vagy dobott a motorháztetőre.

“A főnököm mindennap hoz fánkot az alkalmazottainak, amit egy nő állandóan megeszi előlünk. Úgy döntöttünk, hogy megleckéztetjük.”

“Megharagudtam a macskámra, ezért bezártam a fürdőszobába. Ő bosszúból tönkretette az utolsó tekercs WC papírt.”

Félig a zebrán, félig a mozgáskorlátozott parkolóban. A pofátlanságnak is van határa, amit most meg is mutattak a sofőrnek.

Ha egy nő bosszút forral, akkor semmi nem állíthatja meg a megvalósításban. Íme!

A fagyi mindig visszanyal…

A magyar utak minősége bizony hagy némi kívánnivalót maga után. Szerencsére van, aki figyelmeztet erre.

A bosszú hidegen tálalva a legjobb! Ezt a megcsalt lány is pontosan így gondolta.

“Minden reggel a szomszéd kutyájának ugatására ébredünk. Semmit nem tesz az ügyben, így vettem a fiamnak egy dobszerkót. Már alig várom, hogy holnap reggel legyen.”

“A haverom folpackba csomagolta az autómat és ezt én soha nem hagynám szó nélkül. Íme a válaszom.”

A kukások sem mennek a szomszédba egy kis bosszúért.

Amikor valaki megérdemli, hogy megszívassák és a sors olyan kegyes, hogy az autósok össze is tudnak fogni ellene.

“A bátyámtól egy üres iPhone-os dobozt kaptam karácsonyra. Villámgyors válasz érkezett tőlem egy gitárnak tűnő ajándék formájában.”

“A múlt héten váltam el a feleségemtől, akit a bíróság ötven dollár kifizetésére kötelezett. Eleget tett a bíró ítéletének, mutatom hogyan.”

Az időzítés rendkívül fontos.

Zseniális…

“A férjem haragszik rám, mert csak az én oldalamon vetettem be az ágyat. Nos, mindennek oka van. Jó találgatást, Drágám!”

The post 21 fotó, ami kiváló bizonyítéka annak, hogy a bosszú hidegen tálalva a legjobb appeared first on BővebbenPortál.com.

A fényképek feltöltője és a cikk írója