Szeptember 14-én indul a PestiTV, ennek apropóján pedig a csatorna indulásáról, a felkészülést övező kulisszatitkokról, illetve a csatorna új műsorairól beszélgetett Szarvas Szilveszter a TV arcaival, Vincze Emíliával, Stefka Istvánnal, Jeszenszky Zsolttal és Dezse Balázzsal. Az e heti Polbeat azért is volt különleges, mert a műsor ebben a formában most volt utoljára látható, a legendás beszélgetés-sorozat Polbeat Pankráció néven ezentúl a PestiTV műsorán lesz egy kicsit más formában. 

Szarvas Szilveszter felelevenítette a Polbeat indulásának pillanatait, elmondta, hogy a műsor első vendége Kisberk Szabolcs volt. Jeszenszky Zsolt beszélt arról is, hogy a Polbeat azért volt hiánypótló, mert az ellenzéki vendégek nem “nyilvános kivégzésre”, hanem egy valódi vitára jöttek, ahol tényleg elmondhatták a véleményüket. Szarvas Szilveszter ezt azzal egészítette ki, hogy sajnos az elmúlt időszakban már az ellenzékiek nem vállalták ezt a fajta szereplést. 

A PestiTV hírigazgatója elárulta, hívták Gyurcsány Ferencet, Dobrev Klárát, de Fekete-Győr Andrást is, utóbbi azért nem vállalta a vitát, mert állítása szerint csak élő műsorokba megy el, és mikor kollégáink felvilágosították őt, hogy ez egy élő műsor, akkor sem mondott rá igent.

Stefka István szerint ez a tendencia a PestiTV-ben meg fog változni, és ott szívesebben vállalják majd el a szereplést az ellenzék megmondóemberei. 

Érdemes lesz, mert hatalmas érdeklődés övezi majd

– jelentette ki Stefka István. Jeszenszky ezzel nem értett egyet, mert szerinte kialakult már a totális kettéosztottság. Dezse Balázs szerint ennek az oka az, hogy nehéz helyzetben van az ellenzék, mert nehéz megvédeni az álláspontjukat.

A Polbeaten a nézők számára az is kiderült, hogy a PestiTV-t az Antenna Hungária és a Mindig TV a 12-es programhelyre teszi majd, a Vodafone, illetve a UPC esetében a 94-es programhelyen kell minket keresni, a Magyar Telekomnál a 43. programhely lesz a nyerő, a kisebb kábelszolgáltatóknál pedig a 92-es programhelyen lehet látni az új csatornát. A Digivel egyelőre nem sikerült megállapodni, de folynak a tárgyalások.

Nézze meg a teljes videót!

Polbeat minden kedden este 19 órakor élőben közvetítve a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőből.

A közvetítést az Itt.Ott TV támogatja. 51 magyar tévécsatorna, bárhol a világon, kötöttségek nélkül! Smart TV-n és mobilon is nézhető!

Vezető kép: PS

A Hétfőn indul a PestiTV – A csatornai arcai voltak a vendégek az utolsó hagyományos Polbeatben bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója