Eszter lányom – kortársaihoz hasonlóan – aktív használója a TikTok nevű videómegosztó közösségi alkalmazásnak. Elmondása szerint a fiatalok körében ez rendkívül népszerű manapság, és ezt tudatosan használják ki a rájuk vadászó bomlasztó liberálisok. Eszter szerencsére egy jóképességű lány, aki már ilyen fiatal korában is megérti, hogy miért veszélyes az, amit lát, de tartok tőle, hogy a tizenéves gyermeket nevelő szülők többsége még csak nem is sejti, hogy mikkel találkoznak a fiatalok az ilyen alkalmazásokban. A saját családomban is van szülő, aki tudja, hogy ez van, és a gyerekei szokták nézni, de nem ért annyira hozzá, csak annyit tud, hogy ilyen “zenés-táncolós-éneklős” videók, meg Fortnite és más játékok… Őket különösen fontos lenne felvilágosítani. Olvasónk írja.

Eszterrel az utóbbi időkben párszor közösen leültünk ilyen videókat nézni, én pedig szorgalmasan jegyzeteltem közben, hogy miket dob fel az alkalmazás olyan felhasználóktól, akiket nem is követ. Azt tudni kell az alkalmazásról, hogy egyébként többségében cuki, aranyos, jópofa videókat mutat, és vannak kifejezetten tartalmas, ám nem politikai témájú csatornák, szóval nem a TikTok ellen vagyok. De ezek közé ékel be sok oda nem illő tartalmat, ezért nagyon veszélyes, mert tényleg sok időt el lehet tölteni vele, és közben tudat alatt mérgez. Összegyűjtünk elrettentésként néhány olyan csatornát és videót, amik bemutatják, milyen is a TikTok valójában – azoknak a szülőtársaimnak, akik még nem ismerik.

“ApaApu”

Az összes közül a legvisszataszítóbb és legnépszerűbb, közel 1 millió lájkjuk van, ordenáré LMBTQ-propagandát végeznek, amihez nem átallnak még egy ártatlan, 4 éves kisgyermeket is felhasználni a videóikban. Egyébként a jelek szerint szerencsétlen gyermek már kezdi felfogni, hogy mi történik vele, például az egyik videóban beszélt róla “APU” (vagy “APA”? Hányinger az egész…) hogy már kérdezi, mi lett az anyukájával.

TikTok képernyőfotó – ApaApu

“i.am.aniko”

Egy feminista”, szintén erősen az LMBTQ, az abortuszpártiság, a hagyományos családi értékrend megkérdőjelezése és hasonló témák gyűjtőhelye. Egyébként ilyen homoszexuális propagandából rengeteg, főleg angol nyelvű van, a TikTok ugyanis a világ minden tájáról mutat videókat a használóinak – én most megpróbálom kizárólag a magyarokat számba venni.

TikTok képernyőfotó – i.am.aniko

Gyurcsik Ádám

Vicceskedő jópofaságnak szánt videók, amelyekbe valójában tömény vallás- és nemzetgyalázást csomagol, 260 ezer lájkolója van, és van az oldalán minden, amiből csak gúnyt lehet űzni, meg persze LMBTQ, mintha kötelező lenne. Isten és a Biblia több videójában is feltűnik obszcén kontextusban.

TikTok képernyőfotó – gyurcsikadam

Tomanovics Gergely

Hasonló az előzőhöz, de őmiatta különösen szomorú vagyok, hiszen “Gery Greyhound”-ként annak idején a mi oldalunkon állt és vívott ki népszerűséget, míg meg nem hülyült tőle és/vagy fertőzte meg a liberális métely – ő az élő példa arra, milyen veszélyes a liberális agymosás, mert elveszítjük a fiataljainkat. Gergely most legfőképp a határon túli honfitársaink sértegetésével, a balliberális sajtó dicsőítésével, na meg persze az elmaradhatatlan LMBTQ-propagandával próbál a másik oldalon érvényesülni, ebben a gusztustalan videójában például a “Nélküled“-et gyalázza.

TikTok képernyőfotó – gergelytomanovics

“boglr.szabo”

Egy újabb LMBTQ-propagandista, leszbikus csajszi 155 ezer lájkkal, aki büszkén hirdeti például azt, hogy a leszbik szaporodnak.

TikTok képernyőfotó – boglr.szabo

“puca_kirajno” és még sokan mások

Külön kategóriát képeznek ezek a “Zepeto” nevű alkalmazással készült obszcén, trágár, szexuális töltetű videók. Ezek abban eltérnek a fentiektől, hogy talán nem propagandacélból készülnek, sőt, talán a készítőik se gondolják komolyan őket, csak szerintük “viccesek” ezek. Eszter szerint 8-10 éves kislányok csinálják őket, akiknek a szülei talán nem is tudnak ezekről, vagyis ez már az új generáció, amelyik a TikTokon és hasonló alkalmazásokon nő fel – emiatt én ezektől különösen fel vagyok háborodva. Hát van ezeknek a szegény lányoknak édesanyjuk?

TikTok képernyőfotó – puca_kirajno

Olvasói levél. Kiemelt kép: MTI/EPA/Hayoung Jeon

A Szülői szemmel: így mérgezi fiataljainkat a liberális propaganda a TikTokon bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója