[sz]Fotó: Northfoto/Mediadrumworld/@dandylxix[sz]

Régen zavarta, ma már sokkal inkább büszke a testalkatára a közösségi médiában Dandy LXIX néven nyomuló amerikai plus size modell. A 23 éves Jessica már az iskolában is a ‘kövér gyerek’ volt, emiatt rengeteget csúfolták osztálytársai. Ma már csak nevet az egészen, és olyan boldog a bőrében, mint korábban soha, pedig még most is sokan megtalálják a méretét büszkén vállaló nőt.

Jessicával korábban többször is előfordult, hogy a pasijai arra kényszerítették, inkább tartsák titokban a kapcsolatukat, mert féltek a szüleik véleményétől. A nő éppen ezért a sporthoz fordult, hogy megszabaduljon a felesleges kilóktól, de egy bokatörés véget vetett a sífutás köré szőtt álmainak.

[kapcsolodo]miert-ehetnek-egyesek-barmit-es-barmennyit-anelkul-hogy-elhiznanak[kapcsolodo]

Egy tanára hatására ekkor kezdett súlyt emelni, ami alapjaiban változtatta meg az életét. Jessica felismerte, hogy milyen erős tud lenni, onnantól pedig már csak a pozitív visszacsatolásokat kereste minden nap, a súlyán élcelődő megjegyzések teljesen hidegen hagyták.

A most 149 kilogramm súlyú nő szép lassan egyre magabiztosabb lett, mára pedig ott tart, hogy szeretne minden nőnek segítséget nyújtani az önelfogadásban.

Dandyt ma már több, mint 123 ezren követik csak az Instagramon, de a legtöbb közösségi felületen meg lehet találni. Nemcsak rajongók, hanem trollok is ráakadnak olykor a magabiztos lányra, akik azon élcelődnek, hogy cukorbetegségben fog meghalni, ha nem adja le a felesleget sürgősen. Az ilyen kommentek már egyáltalán nem érdeklik a nőt, aki mások véleményétől függetlenül elmondása szerint heti 3-4 alkalommal edz.

[kapcsolodo]bikiniben-villantott-a-legismertebb-magyar-plus-size-modell-sirokai-diana/[kapcsolodo]

A fényképek feltöltője és a cikk írója