Kezdőlap Érdekességek Tudósok szerint ők a legsármosabb férfiak a bolygón

Tudósok szerint ők a legsármosabb férfiak a bolygón

36
0

Sokan, köztük mi is azon a véleményen vagyunk, hogy a szépség egy szubjektív dolog, ám a tudomány és a tudósok úgy tűnik ezt másképp gondolják. Van az úgynevezett arany arány, mely szerint pontosan meg lehet határozni, hogy valakinek tökéletes adottságai vannak-e vagy sem. Ebből azt is ki lehet deríteni, hogy az adott illető mennyire vonzó, illetve sármos. Tudósok szerint ez az érték képes egyensúlyt teremteni a szimmetrikus és az aszimmetrikus dolgok között. A mai posztunkban hírességek segítségével fogjuk bemutatni, hogy ki hány százalékban vonzó.

1, Jamie Foxx – színész (85,46%)

2, Zayn Malik – énekes (86,5%)

3, Ryan Gosling – színész (87,48%) – Tudósok szerint Ryannek tökéletes orra van.

4, Idris Elba – színész (87,93 %)

5, Will Smith – színész (88,88%)

6, David Beckham – visszavonult futballista (88,96%) – Tudósok szerint Davidnek tökéletes ovális alakú a fejformája.

7, Harry Styles – énekes (89,63%) – Kutatások szerint arra derült fény, hogy Harrynek tökéletes alakú az álla illetve a szemei.

8, Brad Pitt – színész (90,51%)

9, Bradley Cooper – színész (91,8%)

10, George Clooney – színész (91,86%)

George Clooney (91,86%)

A legtöbb százalékot maga George Clooney színész kapta. A tudósok úgy vélik, hogy neki van a legtökéletesebb arca. Ez már csak abból kifolyólag sem annyira meglepő tény, mivel Clooney rendszeresen rajt van a világ legsármosabb, legvonzóbb férfiak listáján. Ha az úgynevezett “arany arányt” veszik alapul, akkor neki 91,86%-ban van tökéletes arcberendezése.

Érdekesség: Hogyan tudod te magad meghatározni a “vonzási együtthatót”?

Csinálj magadról egy szelfit úgy, hogy komoly arcot vágsz. A fotót ezután nyomtasd ki, nem kell fotópapírra, elegendő egy sima nyomtatópapír is. Ezután egy kis számolást kell végezned. Ha az eredmény 1,618-hoz van közel, akkor a megadott testrészed vonzónak minősül.

Orr – A kinyomtatott képeden először is mérd le az orrod hosszát a legszélesebb ponttól a szemöldököd közepéig. Ha ez megvan, akkor oszd el az orrod szélességével, amit ugyanúgy a legszélesebb ponttól mérsz. Amennyiben az eredmény 1,618-hoz van közel, akkor tudod, hogy neked a tökéleteshez közeli orrod van.

Száj – Most a szád szélességét kellene lemérned, amit majd el kellene osztanod az orrod szélességével. Nem mondunk nagy újdonságot, hogy az optimális és tökéletes ajkak aránya 1,618.

Arcforma – 3 részre kell osztanod az arcodat. Az első a hajtő vonalától a szemöldököd vonaláig. A második a szemöldök vonalától az orrod tövéig. Harmadik az orrod tövétől az álladig. Ha a kapott értékek egymáshoz nagyon közel állnak, akkor majdnem tökéletes és vonzó arcformád van. Akkor lenne 100%-ban tökéletesen ovális, ha a három eredmény azonos.

The post Tudósok szerint ők a legsármosabb férfiak a bolygón appeared first on BővebbenPortál.com.

A fényképek feltöltője és a cikk írója