Kezdőlap Tech Jumper EZbook X3 Air – olcsó rohangálós laptop IPS kijelzővel, 8 GB...

Jumper EZbook X3 Air – olcsó rohangálós laptop IPS kijelzővel, 8 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral

35
0

A Jumper EZbook X3 Air mindössze 103 ezer Ft-os áron kínál 13,3 colos IPS kijelzőt Full HD felbontással ,energiatakarékos Intel processzort, 8 GB RAM-ot, 128 GB flash tárhelyet, és ultravékony fém kialakítást. A készülék most a fent említett áron vihető a GearBest jóvoltából, ennek apropóján ismerkedjünk meg vele közelebbről!

A Jumper EZbook X3 Air most mindössze 339,99 dollárért rendelhető a GearBest webáruházából, ha felhasználjuk a Q53722CCA51EB001 kuponkódot, a vételár magyar valutára átszámítva nagyjából 103 923 forintot jelent. További részletek és megrendelés a lenti linkek valamelyikén!

Külső

A készülék külső burkolata fémből készült, méreteit tekintve 30,5 x 19,8 x 1,1 cm-es, tehát extrém vékony, a tömege pedig 1,1 kg, így első osztályú rohangálós laptop lehet belőle egyetemistáknak, folyamatosan mozgásban lévő melósoknak.

A kijelző 13,3 hüvelykes, a gyártás során IPS LCD panelt használtak az ázsiai cég munkatársai, a felbontást pedig 1920 x 1080 képpont. Ami a csatlakozókat illeti kapunk 2 teljes értékű USB portot, memóriakártya olvasót, mini HDMI-t, fülhallgató kimenetet, USB-C csatlakozót is.

A gyártó állítása szerint a notebook a szokásosnál jobban ellenáll a fizikai sokknak, és az extrém hőmérsékleti körülményeknek, – 30 Celsius fokban is hibátlanul működni fog – állítólag.

Hardver

A Jumper EZbook X3 Air burkolat alatt ennyi pénzért nyilván nem egy atomerőmű teljesít szolgálatot, de azért az energiatakarékos Intel Gemini Lake processzorral sem lesz gondunk, ha irodai munkákat szeretnénk végezni, böngésznénk az interneten, vagy ha multimédiás tartalmakat óhajtunk élvezni.

A laptop burkolat alatt 8 GB RAM zakatol a már említett processzor mellett, rajta kívül kapunk 128 GB eMMC 5.1 tárhelyet, ami gyorsabb, mint a HDD de valamivel elmarad az SSD-től, mindenesetre sokkal jobb, egy hagyományos merevlemeznél. Szerencsére akadnak bővítési lehetőségeink is, van módunk M2 SSD behelyezésére is.

A Jumper EZbook X3 Air burkolata alatt találunk Bluetooth 4.2, ac-s Wi-Fi modemet, a grafikai gyorsítás egy Intel HD Graphics 600 feladata, nagyon komoly 3D-s játékokról ne is álmodjunk, de régebbi retro címek gond nélkül futnak, mondjuk egy kis Call Of Duty 2, vagy a Torchlight.

Üzemidő

A Jumper EZbook X3 Air burkolata alatt 4250 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor található, ami a gyártói leírások alapján akár 7-8 órás működési időt is biztosíthat, nyilván ez függ a felhasználási módtól, illetve a képernyő fényerejétől. Valószínűleg közepes fényerővel, irodai appok futtatása mellett bőven lehetséges az a 8 óra.

A Jumper EZbook X3 Air notebook most mindössze 339,99 dollárért rendelhető a GearBest webáruházából, ha használjuk a Q53722CCA51EB001 kupont, a vételár magyar pénzre átszámítva nagyjából 103 923 forintot jelent. További részletek és megrendelés a lenti linkeken!

 

Forrás: GearBest

The post Jumper EZbook X3 Air – olcsó rohangálós laptop IPS kijelzővel, 8 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója