Kezdőlap Tech Kiderült, mikor mutatják be az LG Wing-et, a forgatható kijelzős okostelefont

Kiderült, mikor mutatják be az LG Wing-et, a forgatható kijelzős okostelefont

39
0

Őszintén szólva nehéz igazán szívből lelkesedni egy-egy vadonatúj okostelefon kapcsán, hiszen néhány kivétellel nem számolva a legtöbb formaterv szempontjából piszok unalmas. A hajlítható kijelzős készülékek hoztak ugyan némi színt a telekommunikáció világába, de egyelőre többet láttuk a technológia gyermekbetegségeit, mint annak valós előnyeit, így az érzéseink velük kapcsolatban is felemásak. Az LG Wing viszont tényleg egy üde színfolt, a forgatható kijelzős koncepcióban rengeteg lehetőség rejtőzik, és kis szerencsével ez az ötlet nem lesz problémás a gyakorlatban. Az okostelefont láttuk koncepcióképeken majd később videón, és végre hivatalosan is meg tudjuk erősíteni a bemutató dátumát, mivel a koreai gyártó közzétette annak napját.

Könnyen előfordulhat, hogy az olvasók között vannak olyanok, akik lemaradtak a korábbi cikkekről az LG Wing kapcsán, a kedvükért megkíséreljük röviden leírni, miért is olyan nagy szám, avagy miért lehet nagy szám ez a készülék. Az LG okostelefonja két kijelzővel rendelkezik, ezek közül a felső elforgatható, és ha ez megtörtént láthatóvá válik egy kisebb, másodlagos képernyő. Ilyenkor kvázi egy T-alakú mobilt kapunk, amit ezerféleképpen használhatunk. A készülék szeptember 14-én debütál, és minden esélye megvan arra, hogy némileg felkavarja az állóvizet a telefonok világában.

A mellékelt sajtóanyagban egyébként az szerepel, hogy az LG Wing csupán a legelső a számos további készülék közül, amelyek részét képezik az Explorer Project nevű koncepciónak. Ezek az LG termékek a gyártó szerint jellegzetesek lesznek, és eddig felderítetlen felhasználási lehetőségeket fognak feltárni számunkra. Azt is megtudtuk, hogy a korábban már bemutatott LG Velvet az Universal Line irányzathoz tartozik, amelyben kompetitív, a felhasználók szokásaira és életstílusára fókuszáló készülékek lesznek jelen. Ezek valószínűleg formatervileg kevésbé merészek, legalábbis a Velvet után joggal feltételezhetjük ezt.

A koreai gyártó azt is bejelentette, hogy partnerségre lépett olyan cégekkel, mint a Qualcomm, a keresőmotorokkal foglalkozó Naver, és a streamelésre szakosodott Tubi, és Ficto. Arról még nem volt szó, mi lesz az együttműködés gyümölcse, de remélhetőleg izgalmas újdonságokra számíthatunk.

Ami pedig az LG Wing-et illeti 6,8 colos elsődleges és 4 hüvelykes másodlagos képernyőre, Snapdragon 765G lapkakészletre, 64 megapixeles elsődleges kamerára készülhetünk, míg az árazás nagyjából 1000 dollár körül alakul (~ 302 320 Ft). Nem akarjuk elkapkodni, de nagyon úgy tűnik, hogy az LG ismét tudja, vagy legalábbis sejti, mitől döglik a légy, és képesek lesznek újra izgalmas, innovatív eszközökkel lenyűgözni bennünket.

Forrás: GSMArena

The post Kiderült, mikor mutatják be az LG Wing-et, a forgatható kijelzős okostelefont appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója