Kezdőlap Sztárhírek Modellnek állt Gesztesi Károly és Liptai Claudia tinédzser lánya, gyönyörű fotó készült...

Modellnek állt Gesztesi Károly és Liptai Claudia tinédzser lánya, gyönyörű fotó készült róla

19
0

[sz]Címkép: Instagram/Gesztesi Panka[sz]
Alig lehet ráismerni Gesztesi Károly és Liptai Claudia egyetlen közös gyermekére, hiszen Panka már profi modellként ragyog a egy divatcég legújabb kampányában, remekül imitálva a mexikói Frida Kahlo festőművészt.

„Érdekes érzelmek kerítettek hatalmukba, amikor a lányom első modellfotóját megláttam” – mesélte a Blikknek Liptai Claudia.

„Próbáltam külső szemmel nézni. Hogy felnőtt már! Milyen nagy! Persze, ki is sminkelték, hogy Frida Kahlóra jobban hasonlítson, ami nem baj. Tizennégy évesen már én is sminkeltem” – tette hozzá.

„Én egy nőt látok ezen a fotón. Egy nőiesebb nőt, mint az én kicsi Pankám. Amikor először megpillantottam, rögtön arra gondoltam, az édesapja mennyire büszke most rá ott fönt”
– mondta elérzékenyülve Liptai a lapnak.

[kapcsolodo]/liptai-claudia-lanyaval-kozos-foton-mutatta-meg-mennyivel-magasabb-nala-panka/[kapcsolodo]

A beszélgetés során kitért arra is, hogy mennyire félti lányát a modellszakmától.

„Korainak éreztem a fotózást, bár tudom, ebben a szakmában tizennégy évesen ez nem számít korainak. Mivel Panka ezt szerette volna, úgy gondoltam, meg kell becsülni, ha egy tizennégy éves lánynak van indíttatása és lehetősége.

Egy dolgot kértem tőle: bár még nagyon fiatal, de ha ezt választja, a tanulás és a sport nem sérülhet mellette.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🤍

gesztesi (@gesztesipanka) által megosztott bejegyzés,

Gesztesi Panka a Blikknek azt is elmesélte, hogy régóta szerette volna magát kipróbálni modellként, és iszonyatosan jól esik neki, hogy édesanyja mellette áll, támogatja őt ebben.

„Számomra egyszerre kaland és kihívás a modellkedés, de több a kaland része. Elképesztően klassz dolog, hogy ott lehetek, hogy kisminkelnek, hogy fotóznak és gyönyörű ruhákat adnak rám.”

[next]

Pankát a kampányfotózásra Liptai Claudia menedzsere, Kende-Hofherr Krisztina javasolta, mivel tudta, hogy a lány érdeklődik a szakma iránt.

A fotózás olyan jól sikerült, hogy Claudia felkérte Kende-Hofherrt, hogy a jövőben a lányát is képviselje.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

„Minek nekem láb, ha a szárnyaimmal repülni tudok.” – Frida Kahlo A Sugarbird loves Frida Kahlo kollekciónk keretein belül készítettünk egy csodás fotósorozatot izgalmas, egyedülálló arcokkal és személyiségekkel, hogy megtaláljuk a 21. század Fridáit. A Who is Frida sorozatunk egyik szereplője Gesztesi Panka. „Frida Kahlot nagyon sok rágalmazás érte élete során, mégis mindig kiállt önmagáért és erős tudott maradni, ami rendkívül inspiráló. Nagyon jól éreztem magam ebben a szerepben, izgatottan vártam már ezt a napot, hiszen korábban nem volt még részem hasonló élményben.” – Gesztesi Panka

Sugarbird™ (@sugarbirdofficial) által megosztott bejegyzés,

A fényképek feltöltője és a cikk írója