Kezdőlap Tech Nem csak a csúcskategóriáé a világ: érkezik a Samsung Galaxy A12

Nem csak a csúcskategóriáé a világ: érkezik a Samsung Galaxy A12

37
0

A dél-koreai Samsung sikerét elsősorban annak köszönheti, hogy minden árszegmensben kínál valamilyen okostelefont a jövendőbeli vásárlóknak. Hamarosan újabb belépőszintű ajánlattal lepnek meg minket mégpedig a Samsung Galaxy A12 képében, ami a márciusban debütált Galaxy A11 utóda lesz, és meg is örökli néhány hardveres jellemzőjét.

A friss értesülések szerint a készülék modellszáma SM-A125F lesz, de ez annyira nem meglepő a Samsung elnevezési sémáját ismerve, hiszen a Galaxy A11 az SM-A115F jelölést kapta. Ha minden igaz, a készülék kétféle tárhellyel lesz majd kapható, lesz egy kiszerelés 32 GB, egy másik pedig 64 GB háttértárral, és valószínűleg a bővítési lehetőség is megmarad. A telefon ugyanazt a HD felbontású PLS TFT képernyőt kapja, mint elődje, a hátoldalon lévő tripla kamerás képrögzítő rendszer is marad, ebben egy elsődleges, egy széles látószögű, valamint egy mélység érzékelő fog majd dolgozni, ám a szenzorok pontos adatai jelenleg még nem ismertek.

Biometrikus azonosításra – vélhetően -, továbbra is a hátlapi ujjlenyomat-olvasó lesz használható. Az akkumulátor kapacitása nem ismert, de valószínűleg nem lesz kisebb, mint a Galaxy A11 burkolata alatt szolgálatot teljesítő 4000 mAh-s telep, és annak sem látjuk okát, hogy USB-C csatlakozó helyett pont most váltsanak valamilyen más portra, már ami a töltést illeti. Ezek egyelőre persze csak szóbeszédek, igazán tisztán csak a bemutató napján fogunk látni, amire valószínűleg már nem kell sokat várnunk. Mindenesetre jó tudni, hogy a Samsung az alsóbb kategóriákban sem szűnt meg küzdeni a konkurenciával szemben.

Forrás: GSMArena

The post Nem csak a csúcskategóriáé a világ: érkezik a Samsung Galaxy A12 appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója