A jövő héten érkezik a Poco új készüléke, amely a hírek szerint a OnePlus Nord-nak és a Pixel 4a-nak állít majd konkurenciát, ám a gyártó szerint az ő mobiljuk jobb vétel lesz majd.

Egy spanyol nyelvű kicsomagoló videó került ki idő előtt a netre a Poxo X3-ról, amelyet azóta már eltávolítottak, ám szerencsére ezúttal is sikerült összegyűjteni belőle az infókat, amely alapján ütős kis mobilra számíthatunk. Az egyik legfontosabb infó, hogy 6,67 colos Full HD IPS kijelzőt kapunk majd, amely 120 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik.

Ezek alapján még a játékosoknak is jó választás lehet, ám ehhez kissé kevésnek tűnik a bele kerülő Snapdragon 732G teljesítménye. Az alap verzió 6 GB memóriát és 64 GB tárhelyet kap majd, de lesz belőle egy másik kivitel is, amely 8GB/128GB-os kiépítésben érkezhet.

5160 mAh-s akkumulátort kapunk 33 W-os gyorstöltéssel, és nem marad ki az NFC és az infraport sem. Mivel a kijelző nem AMOLED, így az ujjlenyomat-olvasó sem ez alatt helyezkedik majd el, hanem a készülék oldalára került. A 64MP-es főkamerával akár 4k videót is rögzíthetünk 30 fps mellett, amely mellé kerül egy széleslátószögű (8 MP), egy makro (5 MP) és egy mélységérzékelő szenzor (2 MP) is.

Idő közben egy fülöp-szigeteki boltban is felbukkant a mobil, amely szerint baráti árcédulára számíthatunk. Itt az alapverzió 10.990, még a prémium verzió 12.990 pezóba kerül, ami nagyjából 68, illetve 80 ezer forintnak felel meg, ezzel pedig az olcsóbb szegmensbe is megérkezhet az első 120 Hz-es kijelzővel szerelt mobil a Poco X3 személyében.

Forrás: AndroidAuthority

 

The post Egy videó szivárogtatta ki a Poco X3 részleteit appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója