A kínai cég csak úgy ontja magából a mobilokat és minden szegmensben bőséges kínálatból válogathatunk, és most egy újabb mobil várható, amely kifejezetten érdekesnek ígérkezik.

Már csak azért is érdemes rá figyelni, ugyanis a Mi 10, azaz a Xiaomi csúcsszériájának új tagja lesz a készülék, ám azt már most tudni róla, hogy barátságos árcédulával érkezik. A hírek szerint 300 eurónál olcsóbban juthatunk majd hozzá, amely kifejezetten jónak tűnik egy 5G képes mobilért.

A mobilban a Qualcomm Snapdragon 700-as szériájának egy chipje kerül. Mivel a frissen bemutatott Snapdragon 732G nem, csak a Snapdragon 765/768 rendelkezik 5G támogatással, így minden bizonnyal ezek valamelyikével érkezik a mobil.

Még az is elképzelhető, hogy a Mi 10 Lite Zoom érkezik, amely a már korábban bemutatott Mi 10 Youth Edition globális verziója lenne átnevezve. Ez egyébként megegyezik a jelenleg is kapható Mi 10 Lite-tal, csak kapott egy periszkópos zoom kamerát pluszba. Ami biztos, hogy még szeptemberben bemutatják az új mobilt, és mivel a teasert a Xiaomi globális Twitterén tették közzé, így minden bizonnyal globális megjelenésre számíthatunk.

Forrás: Xiaomi

The post Újabb taggal bővül a Xiaomi Mi 10 széria appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója