Kezdőlap Tech Videón tekinthetjük meg, hogy mire is használható az LG Wing másodlagos kijelzője

Videón tekinthetjük meg, hogy mire is használható az LG Wing másodlagos kijelzője

45
0

Amikor először lehetett hallani az LG két kijelzős mobiljáról, akkor nem igazán voltunk elragadtatva az ötlettől, ám a mostani videókat látva bizony van benne fantázia.

Az LG nagyon összekapta magát, hiszen miután lenyilatkozták a mobilos portfóliójuk átalakítását, az LG Velvet mobillal rögtön megmutatták, hogy komolyan számolni kell velük. Most ráadásul egy különleges készüléket kezdtek el promózni, amely nem egy “klasszikus” hajlítható mobil lesz. Az LG Wing egy másodlagos kijelzővel rendelkező készülék, amely a nevéből eredően amolyan szárnyként hajtható ki.

Az LG Wing-hez azóta már két videó is érkezett, amelyen szemléltetik a 4 colos kiforgatható panel funkcionalitását. A videók alapján kifejezetten jó szolgálatot tehet egyes esetekben. Vezetés közben például a navigáció mellett is tudjuk használni mobilunkat hívásra vagy a zene vezérlésére. A másik videóval a játékosokat próbálják bevonzani, hiszen autós játékkal játszva a térképet láthatjuk a második megjelenítőn, ezzel is növelve a játékélményt.

Kérdéses persze, hogy mennyire lesz majd rá kereslet, hiszen ezeket a funkciókat egy sima hajlítható kijelzős mobilon is meg lehet valósítani, és nagyon sok múlik majd azon, hogy mennyire készítik fel a szoftvereket erre a megoldásra. Ami az LG Velvet mellett szól, hogy amíg más gyártók hajlítható mobiljait aranyáron lehet beszerezni (2000-2500 euró), addig az LG Wing jóval olcsóbban kerül majd forgalomba. Előzetesen 1000 euró körüli árcéduláról pletykálnak, amely nagyjából a mostani csúcsmobilok árazásának felel meg.

Forrás: AndroidAuthority

The post Videón tekinthetjük meg, hogy mire is használható az LG Wing másodlagos kijelzője appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója