Kezdőlap Aktuális Újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat a koronavírus miatt

Újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat a koronavírus miatt

42
0

[sz]MTI, A címkép illusztráció: Pixabay[sz]

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a koronavírus-járvány miatt látogatási tilalom lépett életbe a Szent Jánosban és több vidéki kórházban is.

[kapcsolodo]latogatasi-tilalom-lepett-eletbe-a-szent-janos-korhazban-es-tobb-videki-korhazban-is/[kapcsolodo]

Az országos esetszámok emelkedése miatt most újabb intézményekben is hasonlóan jártak el.

Az új koronavírusos megbetegedések országszerte emelkedő száma miatt keddtől teljes látogatási tilalmat rendelt el valamennyi tagkórházában a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház háttérszínnel kiemelt szöveg

– közölte az intézmény hétfőn az MTI-vel.

A visszavonásig érvényes intézkedés a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházat és annak Sóstói úti telephelyét, illetve a nagykállói, a fehérgyarmati, a mátészalkai és a vásárosnaményi tagkórházak összes gyógyító osztályát érinti.

Kedd reggel hat órától látogatási tilalmat rendelt el a szekszárdi Tolna Megyei Balassa János Kórház a súlyosbodó járványügyi helyzet miatt

– közölte honlapján az intézmény hétfőn.

A tájékoztatás szerint a kórházba csak előszűrés után lehet belépni, kísérő csak indokolt esetben – például a beteg gyermek szülője – mehet be.

A kórház területére gépjárművel nem lehet behajtani, a mozgásukban korlátozott betegek közlekedését a kórház betegszállító szolgálata és betegvezetői segíti.

A járóbeteg-ellátás kórházi belépési pontjai változatlan rendben működnek.

A fényképek feltöltője és a cikk írója