Csak a szokásos: jobboldali nőket támadott meg az LGBTQIHSGZD-propagandát és Osváth Zsoltot támogató ellenzéki szurkolótábor, a rájuk jellemző vállalhatatlan stílusban. A PestiSrácok.hu munkatársa, Zelenka Dóra halálát is követelők ezúttal azt nem bírják elviselni – azon túl, hogy valaki nem olyan sérült, megkeseredett és kétségbeesett mint ők – hogy kollégánk beült múlt héten kedden arra a vitára, amelyben Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítója és Osváth Zsolt vlogger “csaptak össze” a Pride-hónap körüli témák kapcsán. A “fulladj meg kis k+!va” csak egy a sok toleráns, befogadó, szivárványos vélemény közül. 

Egy ország utált meg titeket, süllyedjetek el, két 40 kilós hulladék. Égjetek máglyán rohadékok

– írta egy szivárványszín-lelkű, befogadó, a szeretet és a különbségek elfogadása jegyében virágzó kommentelő Zelenka Dóra Instagram-oldalán az alatt a kép alatt, amin egy szivárványszínű zászlóval látható a párjával (aki történetesen e cikk írója, de ez lényegtelen az eset szempontjából).

View this post on Instagram

❤️🧡💛💚💙💜#lovewins @bzsdzs

A post shared by Zelenka Dóri (@zelenkadori) on

Úgy tűnik a vita miatt a kommentelők e képet képmutatásként fogták fel, hiszen munkatársunk és jómagam nem értettünk egyet mindennel, amit Osváth Zsolt mondott a meleg és az LMBTQ ügyek kapcsán – ahogy egyébként Budaházy Eddával sem mindenben értettünk egyet, ez persze részletkérdés. A félreértelmezésből egyébként egyetlen dolog szűrhető le: a szivárványos zászló a heteroszexuálisok “színeit” és jogait nem tartalmazza még nyomokban sem, annak ellenére, hogy mindenki egyenlő, vagy valami ilyesmit szoktak vallani. Legalábbis abban az esetben, ha éppen mindenki egyetért velük. 

Halj meg, kis k+!va, verjen mg a sz+r, fulladtál volna meg, csúnya kutya k+!va

– írta üzenetben egy másik intelligens LMBTQ-támogató.

Az ilyen hozzászólásokból akad bőven, voltak persze “visszafogottabbak is, akik azt sérelmezték, hogy Osváth Zsoltot elnyomtuk, hogy bántottuk, és hogy Budaházy Edda pártját fogtuk ( ez utóbbi simán nem igaz). Itt érdemes rendbe tenni néhány fontos dolgot, például azt, hogy Osváth Zsolt felnőtt férfi, aki elvállalta a beszélgetést, előre tudta hová jön, mégis elfogadta a meghívást, ami miatt tényleg nagy pacsi neki. Emellett Osváth Zsolt van annyira felkészült és felnőtt, hogy nem szorul védelemre, különösen az ő renoméját is romboló, alpári, gusztustalan megnyilvánulásokra, amelyek kizárólag az ő követői táboráról mondanak véleményt. Illene egyébként tőlük és stílusuktól, esetleg a halálos fenyegetésektől elhatárolódni. De ez csak egy tipp, ingyen adtam. 

Az ellenzékiektől egyébként nem ritka a konzervatív nők verbális fenyegetése, emlékezzünk vissza arra, amikor nekiestek a frissen kinevezett Rácz Zsófia helyettes államtitkárnak, vagy Varga Judit igazságügyi miniszternek, de az is emlékezetes eset volt, amikor Lattmann Tamás és Pikó András nagy egyetértésben nevezte.. khm… örömlánynak az Alapjogokért Központ női munkatársait, kiemelve Párkányi Esztert, akihez egyébként sem intellektuálisan sem morálisan nem érnek fel. A frusztráció oka valószínűleg az, hogy míg az ellenzéki oldalon tevékenykedő nők eltorzult arccal fröcsögnek, addig a konzervatív értékeket valló nőtársaik szilárd talajon álló értékrendet képviselnek, ami erőssé és vonzóvá teszi őket. 

A cikk végén pedig álljon itt néhány válogatott komment, ami jól mutatja, a jobboldalon nem lehetnek vélemények, főleg nem akkor, ha valaki nő.

A Kolléganőnk halálát kívánják Osváth Zsolt PS-es szereplése után a szivárványos propaganda rajongói bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója