A Szerencsejáték Zrt. idén is 40 millió forintos reklámszerződést kötött Kovács Ákos Fehér Sólyom nevű vállalkozásával – írja a 444.hu. A lap szerint a megállapodás áprilisban jött létre.

Így talán már érthető, hogy Ákos miért szólta le a kieső bevételeik miatt panaszkodó zenészeket egy későbbi, júniusi tévéinterjúban.

“Én arról nyavalyogjak, hogy nem dolgozok, miközben vannak közfeladatot ellátó emberek, rendőrök, katonák, egészségügyi dolgozók, akiknek ugyanúgy be kell menni az egyébként sokkal veszélyesebb munkahelyükre? (..) Én nyafogjak, hogy nem mehetek fel a színpadra? Nem tartom ezt jó ízlésbe illeszthető dolognak, és egyáltalán nem tetszik, mikor a színpadi műfajok képviselői ezügyben nyavalyognak”

– fogalmazott a TV2 Tények című műsorban június végén Ákos, akinek a zenekara egyébként részt vesz a kormány raktárkoncert-sorozatában is, amelyet az állam 5,3 milliárdból szervez a zeneipar megsegítésére.

[kapcsolodo]segedmunkasnak-allt-kokeny-attila-nem-szegyen-a-munka-inkabb-az-a-gaz-ha-valakinek-derogal-a-ketkezi-munka[kapcsolodo]

A fényképek feltöltője és a cikk írója