Kezdőlap Politika Terhes és szőrös transznemű párral akar hódítani a LMBTQ-lobbi a Ferencvárosban –...

Terhes és szőrös transznemű párral akar hódítani a LMBTQ-lobbi a Ferencvárosban – A Momentum és a CEU a háttérben

48
0
Nemrégiben egy mélységesen felháborító és döbbenetes plakátra lettek figyelmesek a ferencvárosi lakosok, amivel a kerületben több helyen is sokkolják a jóízlést még ismerő embereket. Egy terhes (!) – igen, jól olvassák, egy terhes – transzgender férfiból és egy másik, vélhetően biológiailag férfinak született férfiból álló szerelmespár látható azon a plakáton, amellyel a szivárványcsaládok “szépségeire” hívják fel a figyelmet, miközben egy pincsikutyára sem emlékeztető csivava van egyikük kezében. Természetesen azon már meg sem lepődhetünk, hogy a plakátot támogató szervezetek között megtaláljuk a Momentumot és a CEU-t is.

Minden idők egyik legdöbbenetesebb LMBTQ-plakátjára az antigender.org olvasója lett figyelmes a Ferencvárosban, abban a kerületben, amit az egyébként luxusnyaralásán bőszen és kényelmesen napozó, de a kerületében inkább az ott élők bosszantására már-már a mániájává vált forgalmi rendet megváltoztató Baranyi Krisztina vezet. Jó kérdés, miért van erre szükség? Valóban ekkora figyelmet kell szentelni annak, hogy ezt a deviáns magatartásformát és életmódot minden járókelő arcába tolják? Miért kell ezt elviselniük az ott lakóknak, és miért kell ezt példaként piedesztálra emelni a fiatalok szemében?

Tehát, itt van ez az ominózus plakát. De mit is látunk rajta? Egy terhes (!) transzgender férfiból és egy másik, valószínűleg biológiailag is férfinak született férfiból álló párt, alatta az alábbi szöveget:

A szivárvány családok gyönyörűek!

Az már csak ráadás, hogy egy igazi házőrzőnek cseppet sem nevezhető “cuki zsebkutya” is pózol velük a képen.

Az ominózus plakát. Fotó: antigender.org

Rendben, ízlések és pofonok, szokták volt mondani, na de itt már tényleg senki nem érzi, hogy túlmennek minden határon? Valaki igazán szólhatna ezeknek az igen aktív lobbistáknak, hogy ez már valóban túlzás! Abba pedig bele sem érdemes gondolni, mekkora pusztítást végeznek ezek az “élmények” a fiatalok lelkében, miközben identitásuk még nem szilárd és keresik önmagukat. Az idősebb generáció tagjait is felháborítja, de ők azért más módon képesek értékítéletet alkotni, mint egy fiatal.

A CEU ÉS A MOMENTUM IS TÁMOGATJA A MELEGLOBBIT

Ha kellőképpen lehiggad az, aki megnézte ezt a plakátot, biztosan újra felszökik a vérnyomása, ha rápillant a plakát alján díszelgő ikonocskákra. A támogató szervezetek között megtaláljuk a Budapest Pride, a Humen online, a CEU, az Auróra és a Momentum logóit.

A deviancia nem emberi jog! A deviancia pedig nem a társadalomban uralkodó, normálisnak elfogadott magatartás, amit rá kellene erőltetni a társadalom többségére! Ezt nem kérte tőlük senki. Ezt kellene megértenie a kedvesnek nem, de annál inkább agresszívebbnek mondható lobbistáknak, akik kézzel-lábbal harcolnak az általuk vélt elnyomás és az emberi jogok “porba tiprása” ellen.

Az pedig valójában nem a sajtó- vagy egyéb szabadságjogok megélése, ha lépten-nyomon szivárványos zászlókat tűznek ki középületekre, ha meggyaláznak nemzeti jelképeket, vagy az, ha a nagy egyenjogúsítás jegyében jegyescsomagot osztogatnak az azonos nemű pároknak. Meddig lehet ezt még fokozni?

Budapest, 2019. július 6. A 24. Budapest Pride felvonulás résztvevői, középen Kunhalmi Ágnes örül egy szivárványos zászlót a magasba emelve. Fotó: PS/Horváth Péter Gyula

A FRADI-SZURKOLÓK KIAKADTAK

Talán nem is véletlen, hogy Ferencvárosban jelenhetett meg ez a jelzővel nem is illethető, de mélységesen felháborító plakát, hiszen (a magát függetlennek beállító) Baranyi Krisztina, akerület polgármestere, aki nemrégiben szivárványos zászlót tűzött a hivatali épületére.

Természetesen voltak, akik hangot is adtak felháborodásuknak: az említett zászlót az Aryan Greens nevű, a Fradihoz kapcsolódó egyik szurkolói csoport tagjai letépték és felgyújtották, a helyére pedig a saját lobogójukat rakták ki. Ezt követően természetesen az önkormányzatnál sem tétlenkedtek: feljelentést tettek a rendőrségen. Azóta már újra kikerült a helyére, pontosabban egy kicsit magasabbra egy másik zászló.

Budapest, 2019. július 6. Dobrev Klára a 24. Budapest Pride felvonulás résztvevőivel fotózkodik a Kossuth téren. Fotó: PS/Horváth Péter Gyula

Ami Ferencvárosban történt, az már csak annak a lobbitevékenységnek a kicsúcsosodása, amelyet az ellenzéki pártok, a városvezetők és azok szimpatizánsai fűtenek és tolnak a háttérből. Az pedig, hogy bizonyos politikai pártok szavazat- és haszonszerzés reményében felhasználják ezeket az embereket, a legalja, de hát, ahogyan már írtam is: ízlések és pofonok. Nézzük csak meg az elmúlt évek Pride-eseményeit, ahol Dobrev mellett Fegyőrön át Tordai Bence és a szexbotrányába belebukott volt DK-s politikus, Gréczy Zsolt is részt vett. Van még kérdés?

TÖBB POLITIKUS IS NYÍLTAN TOLJA A MELEGLOBBIT

Bősz Anett, a gyurcsányista DK-ba átigazolt liberális országgyűlési képviselő Facebook-oldalán panaszkodott és kommentálta a hírt a ferencvárosi zászlóeltávolításról. Bősz szerint a kormánypártok hozzáállása jelentősen hozzájárult, hogy az efféle gyűlöletet főáramba lehessen emelni. Bősz mellett egyébként rendre kiáll Donáth Anna, Cseh Katalin és sok más ellenzéki politikus, akik minden egyes cselekedetükkel és kiállásukkal – a szavazatszerzés reményében – bevernek egy szöget a magyar családok koporsójába.

Legyetek bátrak, mi mindig mellettetek fogunk állni – írta közösségi oldalán Donáth Anna momentumos EP-képviselő. Fotó: Facebook

KARÁCSONY SZERINT “ISTEN SZERETI A MELEGEKET”

Megjegyzendő, hogy Karácsony Gergely főpolgármester nemrégiben épp egyik legfontosabb nemzeti ünnepünkön, augusztus 20-án állt ki a melegek jogaiért a Kossuth téren, ahol reagált arra is, miért tűzte ki a Főpolgármesteri Hivatal épületére a szivárványos zászlót, amit egyébként Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke később eltávolított. Nos, Budapest főpolgármestere ezt írta a Facebook-oldalára:

Amikor kitűztük a Városházra a Pride zászlaját, akkor azt a szeretet és az elfogadás jegyében tettük. És nem egy másik zászló helyére tettük, mert a szivárványos zászló nem veszélyeztet semmilyen más értéket. (…) A szivárványos zászló nem üzen mást, mint ami a katolikus egyház hivatalos álláspontja is. Hogy senkit nem érhet hátrányos megkülönböztetés a szexuális orientációja miatt, mert mindannyian Isten teremtményei vagyunk, Isten szereti a meleg embereket és az egyháznak is szeretnie kell őket.

SZÉL ÉS BŐSZ A “33-AS” ELLEN

Korábban, többen szinte gyásznapként értékelték, amikor a köztársasági elnök aláírta azt a salátatörvényt, amely kimondja: megváltoztathatatlan az anyakönyvben bejegyzett születési nem. Ez persze óriási felzúdulást keltett a liberálisok körében, akik így már nemcsak a demokráciát temetik, hanem az emberi jogokat is, amit a gonosz magyar kormány sárba tiport a törvény elfogadásával.

A genderlobbi hatása bizonyos országokban hihetetlen méreteket ölt, és már ott tartunk, hogy nemcsak a jogalkotás, hanem a társadalmi csoportok érzékenyítését is profin végzik. Ebben a különböző jogvédő és civil szervezetek, különösen a zöldpártok támogatják őket.

Magyarországon a volt liberális képviselő, ma már gyurcsányista képviselő-asszony, Bősz Anett és a korábban LMP-s, ma már független Szél Bernadett is harcol az LMBTQ-csoportok jogaiért. Nemcsak azt kérték korábban, hogy vonja vissza a kormány a névváltoztatásra vonatkozó törvényjavaslatot – ők ezt így kommunikálták: vonja vissza a kormány a 33-ast (vagyis a 33. paragrafust) –, ugyanakkor Bősz Anett nyíltan kiáll a melegházasságok bevezetése mellett is.

Több példát láthattunk már arra, ha az ellenzék szidalmak áradatát indítja, azt nekik szabad, ha viszont a családok mellett áll ki valaki, az unalmas és ósdi számukra. Volt olyan, amikor kiálltak volna a magyar családok és gyermekek mellett? Hol van a tisztelet és a megbecsülés? Egy idős, életét végig dolgozó ember, egy családapa, egy családanya vagy akár egy fiatal pár, aki gyermekvállalás előtt áll, miért érdemel kevesebb tiszteletet, szemben egy transzneművel? Vajon tényleg ez lenne a normális?

Kiemelt kép: Szent Korona Rádió

A Terhes és szőrös transznemű párral akar hódítani a LMBTQ-lobbi a Ferencvárosban – A Momentum és a CEU a háttérben bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója