Sokan örültek a Nord megjelenésének, hiszen mostanra már a OnePlus csúcsmobiljaiért is komoly összeget kell fizetni, és most nagyon úgy tűnik, hogy az alsókategóriában is szerencsét próbál a gyártó.

Az Android Central-tól indult a hír, miszerint a OnePlus nem csak a OnePlus 8T szérián dolgozik, hanem egy Clover kódnevű készüléken is. Az oldal egy belsős informátorra hivatkozik, és állítólag nagyon közel van a mobil bejelentése, amely nem mellesleg 200 dollárért (kb. 60 ezer Ft) kerül majd forgalomba.

Az információk egy 6,52 colos IPS panellel szerelt mobilról szólnak. A Snapdragon 460-as chip kerülhet bele, ami rögtön egy érdekes dolgot is felvet a telefon kijelzőjével kapcsolatban. Ez a chip a specifikáció szerint 60 Hz-re képes Full HD felbontás mellett, ám a OnePlus minden készülékére minimum 90 Hz-es frissítést ígért nemrégiben, így elképzelhető, hogy csak 720p-s felbontást kapunk majd.

A tripla kamera is borítékolható, amely egy 13 MP-s főszenzorból, és két 2 MP-es segédszenzor áll majd. A mobilba 4 GB memória és 64 GB tárhely kerülhet, az akkumulátor pedig 6.000 mAh-s lehet, 18W-os gyorstöltéssel. A hátul  található ujjlenyomat-olvasó is borítékolható, és a hírek szerint a jack aljzat sem marad le róla.

A specifikációt elnézve itt már megdőlni látszik a OnePlus által használt “Never Settle” jelmondat, hiszen a fenti hardverelemek nem igazán combosak. Persze ezen az áron nyilván nem lehet olyan teljesítményt nyújtani, amely minden igényt kielégít. Aki ennél jobbra vágyik, az bőven talál választékot a gyártó portfóliójában, akik pedig olcsóbb mobilt keresnek, azoknak jó alternatíva lehet majd az új OnePlus mobil.

Forrás: AndroidAuthority

The post A Nord után most egy még olcsóbb mobilt dobna piacra a OnePlus appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója