Kezdőlap Sztárhírek Harry és Meghan Sussex Royalja kuka: hivatalosan is megváltoztatták a brandjük nevét

Harry és Meghan Sussex Royalja kuka: hivatalosan is megváltoztatták a brandjük nevét

40
0

Immár hivatalos, mi a neve Harry herceg és Meghan Markle brandjének, miután a királynő nem engedélyezte, hogy a royal szócskát használhassák. A Daily Mail most olyan papírok birtokába jutott, amely szerint augusztus 5-én hivatalosan elhagyták a The Sussex Royal nevet, és egy újat vettek fel.

A pár brandjét immár MWX Foundationnek hívják, amelyhez ugyan magyarázatot nem mellékeltek, ám nem nehéz kitalálni, hogy valószínűleg családneveikből, a Markle-ből és a Windsorból rakták össze.

Az új cégnevet már július végén is megszellőztették, ekkor is voltak már rá bizonyítékok, hogy ezt fogják használni, ám akkor még a sajtó úgy vélte: a szivárogtatás miatt a hercegi pár biztosan más nevet választ majd. Ezek szerint mégsem.

[kapcsolodo]harry-herceg-es-meghan-markle-uj-neven-inditja-ujra-a-jotekonysagi-alapitvanyukat[kapcsolodo]

A pár már korábban bejegyeztette a Sussex Royal brandet, amely a jótékonyssági szervezetük és egyéb érdekeltségeiket is futtatta volna, ám az év eleji kiválásuk során II. Erzsébet királynő kikötötte, a távozást követően nem használhatják a “royal”, azaz királyi jelzőt. Harryék ekkor kénytelen voltak áttervezni mindent. Áprilisban jelentették be, hogy új jótékonysági szervezetük kisfiuk tiszteletére az Archewell nevet kapja. A WMX Foundation ezzel szemben nem egy alapítvány lesz, hanem egy olyan non-profit szervezet, amely új eszközökkel támogatja majd eddigi célkitűzéseiket.

[kapcsolodo]erzsebet-kiralyno-athuzta-harry-es-meghan-terveit-betiltotta-a-sussex-royal-brand-hasznalatat[kapcsolodo]

A fényképek feltöltője és a cikk írója