[sz]Fotó: Northfoto – A.M.P.A.S./AdMedia/ MediaPunch[sz]
Úgy tűnik, Brad Pittre hosszú idő után ismét rátalált a szerelem: a bulvárlapok már tényként kezelik, hogy a színész egy német modellel jár.

A PageSix osztotta meg az exkluzív, megerősített információt, hogy

Nicole Poturalski Pitt új párja, aki sokak szerint Angelina Jolie fiatalabb kiadása.

Be proud of yourself and laugh about yourself 🤍🤍

null

Az 56 éves világsztárt és 27 éves barátnőjét Franciaországban, a párizis Le Bourget repülőtéren látták. Egy informátor szerint már egy ideje randizgatnak, most pedig együtt töltik a szabadságukat Franciaországban. A lap úgy tudja, a pár Pitt dél-franciaországi birtokára utazott egy magángéppel.

Bár a hír csak a napokban terjedt el,

a színész és a modell már több hónapja együtt lehetnek.

A Page Six talált egy tavaly novemberi fotót kettejükről, amikor egy Kanye West-koncerten vettek részt. Akkoriban azt pletykálták, hogy Pitt Alia Shawkat színésznőjvel randizik, aki szintén csatlakozott a pároshoz a koncerten, de ő később azt mondta, hogy csak barátok.

Ezen kívül Poturalski is többször utalt arra Instagramján, hogy már egy ideje szerelmes. A Page Six szerint

az utóbbi hónapokban több olyan posztot is közzétett, amelyben a “másik felem” és a “szerelmemmel” szavakat is elhintette.

[next]

Nicole Poturalski neve közel sem annyira közismert a sztárvilágban, mint Brad Pitté, pedig elég foglalkoztatott modell. A munkájában a Nico Mary nevet használja, dolgozik az A Managementnek, az Official Modelsnek és a NEXT Modelsnek is.

Egyébként a párizsi Disneylandben fedezték fel, és fiatalkorában még nem a divatvilágról és a kifutóról álmodott, hanem arról, hogy tengerbiológus lesz.

🍽

null

A 27 éves nőnek van egy fia, Emil, akiről alkalmanként oszt meg képeket az Instagram-oldalán. Azt nem tudni, ki a gyerek édesapja, de azt igen, hogy Nicole-nak nagyon jó a kapcsolata Emillel, legalábbis egy posztjában a legjobb barátjának nevezte fiát.

A modell egyébként úgy tűnik, igyekszik óvni a magánéletét, ugyanis alig adott interjút, és a több mint 140 ezer követővel rendelkező Instagram-oldalán is többnyire csak a modellfotóit vagy szelfiket oszt meg. De talán a Brad Pittel való kapcsolata miatt hamarosan már többet tud róla meg a világ.

A fényképek feltöltője és a cikk írója