Azt már eddig is tudni lehetett, hogy hamarosan bemutatkozik a Sony Xperia 5 II, ám végre a bemutató időpontja is ismert, melyet maga a gyártó árult el.

A Sony új készülék/ek bejelentésének dátumát adta hírül, amely szeptember 17-én, reggel 9 órakor lesz esedékes. A #SonyXperia hashtag miatt kétségünk sem lehet afelől, hogy mobilról van szó, amely egészen biztostan a Sony Xperia 5 II lesz.

A tegnapi napon egyébként már renderfotót is láthattunk az újdonságról, amelyet Evan Blass posztolt a csatornáján. Ez alapján a már ismerős Sony dizájnt kapjuk, hosszú, keskeny kialakítással, és alul-felül vastagabb kávákkal. A hardver és a kijelző mérete még nem ismert, ám már korábban hallani lehetett egy kompakt Sony mobilról, és nem kizárt, hogy pont az Xperia 5 II-ről lesz a szóban forgó mobil.

Hátul tripla kamerát kapunk majd, amely a ZEISS-szel közösen fejlesztettek ki, ám arról még nincs hír, hogy hány megapixeles modulokról van szó. A mobil jobb oldalán ezúttal is 4 gombot találunk. Az extra gomb esetében a legvalószínűbb, hogy az oldalra helyezett ujjlenyomat-olvasó ezúttal sem használható bekapcsolásra, és ezért van rá szükség.

Több részlet is hiányzik tehát a mobillal kapcsolatban, és még az is elképzelhető, hogy az eseményen más mobilt is bejelent a Sony. Szóba jöhet még az Xperia 8 Lite, melyet a napokban mutatott be a gyártó, ám egyelőre csak a japán piacon elérhető a készülék. A Sony természetesen élőben közvetíti majd az eseményt, és akiket érdekel a bemutató, az a YouTube csatornájukon tekintheti majd meg ezt.

Forrás: GSMArena

The post Szeptember 17-én mutatja be a Sony az új csúcsmobilját appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója