Először beszélt mellműtétjéről Nádai Anikó. A műsorvezető hétfőn kérdezz-feleleket tartott Instagram-oldalán, ahol a követői bármilyen témában tehettek fel neki kérdéseket. Valaki pedig arra volt kíváncsi, mekkora melleket “kapott” Anikó, és ki műtötte meg.

A műsorvezető erre ezt válaszolta:

“Erről még soha nem beszéltem… Egy kisregényt lehetne arról írni, hogy a nő hogyan látja a saját melleit. De abban talán egyetérthetünk, hogy szinte kivétel nélkül mind találunk rajta némi kifogásolnivalót. Vagy túl kicsi, túl nagy, nem egyforma, túl hegyes, túl lógós.

Nekem ez az érzés, mármint egy a sok közül, szoptatás után hasított belém, mikor tükörbe néztem. Be kell vallanom, igazából előtte sem mindig voltam elégedett. Egy időben az összes zsebpénzem arra tettem félre, hogy egy napon majd megcsináltathassam. 295 van bent, viszont az utóbbi időben elgondolkodtam, hogy kivetetem…”

Ezzel kapcsolatban kapott egy újabb kérdést, amely azt firtatta, miért gondolkozott el azon, hogy kiveteti az implantátumokat. Nádai Anikó erre azt írta, hogy

elég sok probléma jelentkezett nála a műtét után, amelyek korábban nem voltak jellemzőek.

Megemlítette Polgár Kriszta egykori szépségkirálynőt is, aki nemrég szintén Instagramon vallott arról, milyen egészségügyi problémái lettek a mellimplantátumoktól.

[next]

A modell akkor elmondta, azután műtette meg a melleit, hogy ki kellett venni az egyik petefészkét egy ciszta miatt, ekkor pedig a hasizma és a bőre is szétszakadt. Úgy érezte, csorbult a nőiessége, és azt gondolta, a mellimplantátum talán helyrebillenti az egyensúlyt. Három évvel ezelőtt műttette meg a melleit, ám akkor egy olyan implantátumot kapott, ami akkor még az egyik legnépszerűbb fajta volt, tavaly viszont visszahívta a gyártó, mert kiderült, hogy egy speciális rákfajtát (BIA – ALCL) okozhat. Erről viszont neki nem szólt senki.

Polgár Kriszta úgynevezett mellimplantátum-betegségben szenvedett, amely különböző egészségügyi problémákat okozott nála: fejfájás, pattanások, ételtolerancia, hányinger, reflux, pajzsmirigygondok stb.

A modell végül idén februárban kivetette az implantátumokat, mert nem akarta, hogy azok még nagyobb bajt csináljanak a szervezetében.

“Megbántam, hogy berakattam? Nem, mert az akkori lelkiállapotomon segített. Máshogy döntöttem volna, ha tudatában vagyok mindannak, aminek ma? Nagy eséllyel igen”
– írta augusztus eleji posztjában Polgár Kriszta.

A fényképek feltöltője és a cikk írója