Kezdőlap Sztárhírek Megszületett Katy Perry és Orlando Bloom első gyereke

Megszületett Katy Perry és Orlando Bloom első gyereke

25
0

[sz]Fotó: Northfoto – Birdie Thompson/AdMedia/ZUMA Press, Inc.[sz]
Megszületett Katy Perry és Orlando Bloom közös gyermeke. A sztárpár az UNICEF Instagram-oldalán tudatta az örömhírt a nyilvánossággal.

A baba kislány és a Daisy Dove Bloom nevet kapta híres szüleitől.

A boldog szülők egy olyan képet osztottak meg a világgal, amelyen a pici kezét fogják. Az UNICEF-nek küldött üzenetükben azt írták, a kislány egészséges, a szülés pedig problémamentes volt.

Azt is megválaszolták, miért az UNICEF oldalán jelentették be a gólyahírt.

“Tudjuk, hogy nem mindenki élheti át a szülést olyan nyugodt körülmények között, mint mi. A világon sok helyen még mindig munkaerőhiány van az egészségügyben, és minden tizenegyedik másodpercben meghal egy várandós nő vagy egy újszülött többnyire megelőzhető okokból. A koronavírus-járvány idején sok újszülött élete veszélyben van a víz, a szappan, az oltások és a gyógyszerek hiánya miatt, amelyek megelőzhetnék a betegségeket. Egy újszülött szüleiként megszakad a szívünk emiatt, és most jobban együttérzünk a szülőkkel, mint valaha”
– írták.

Azt is bejelentették, hogy elindítottak egy adománygyűjtést az UNICEF oldalán annak érdekében, hogy minden várandós nő és újszülött megkapja a megfelelő ellátást. IDE KATTINTVA lehet adakozni.

A fényképek feltöltője és a cikk írója