Valószínűleg sokan lettek csalódottak miután kiderült, hogy a Xiaomi Mi 10 Ultra nem jut ki a Kínai Népköztársaság határai közül, és a globális piac vásárlói nem tehetik rá kezüket. Ez egy eléggé szomorú fejlemény, de mivel az ázsiai gyártó nem ellensége a saját bevételének úgy látszik készül egy másik modellel, ami legalább annyira ha nem menőbb, mint a fentebb említett készülék. A Mi 10T és Mi 10T Pro volnának a szóban forgó okostelefonok, vagyis jobban mondva a Pro változat, ami most élőképeken pompázik, amelyeken remekül látszik a telefon 108 megapixeles kamerája.

A Xiaomi Mi 10T Pro-t ábrázoló képeken tisztán ki lehet venni a képrögzítő rendszert, amelynek főszereplője egy 108 megapixeles érzékelő lesz. Az elrendezés hasonló a Vivo X50 Pro esetében megismerthez, szóval lehet, hogy a Xiaomi telefonja is kap valamilyen fejlesztett stabilizációs rendszert, akárcsak a konkurens készülék.

Egy konfigurációs fájlból további információk kerültek ki, a mobil a fejlesztés ideje alatt az Apollo Pro kódnevet viseli, az okostelefon hátoldalán összesen három kamera teljesít szolgálatot, 108 megapixeles elsődleges modullal, ehhez képest a Mi 10T mindössze 64 megapixeles fő szenzorral büszkélkedhet, viszont ugyanúgy triplakamerás lesz a hátoldali fotóapparátus.

A képek és a renderek ne tévesszenek meg senkit, olyan mintha összesen négy érzékelő volna a modulban, de erről szó sincs. Sajnos a telefon előlapját nem látni, viszont azt beszélik, hogy a megjelenítő 144 Hz-es képfrissítési rátával bírhat, bár valószínűleg ezt a funkciót csak a Pro változat fogja megkapni.

A gyártás során LCD panelt fognak használni, így nem kerülhet mögé az ujjlenyomat olvasó, azt a telefon oldalsó keretére szereli majd az ázsiai manufaktúra.

Mindkét okostelefon burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 865 lapkakészlet dolgozhat, talán annyi különbséggel, hogy a Pro változat megkaphatja a Plus kiadást a chipsetből.

Korábbi szintetikus teszteredmények alapján a Xiaomi Mi 10T belsejében 8GB RAM teljesíthet szolgálatot, egyébként a GeekBench-el történtek a mérések.

A készülékek belsejében 5000 mAh kapacitású akkumulátor foglalhat helyet, ami vélhetően támogatni fog valamilyen gyorstöltési metódust, de erről egyelőre még pletykaszinten sincs információ. Végezetül még azt beszélik, hogy az előlapi kamera egy kivágás belsejéből nézhet majd farkasszemet a jövendőbeli tulajdonossal. A telefonokat globálisan és Indiában is forgalomba helyezik, állítják a bennfentesek, de hogy mennyiért, arról még ők sem nyilatkoztak.

Forrás: GSMArena

The post Fotón a Xiaomi Mi 10T Pro appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója