Szakított egymással Széki Attila “Curtis” és párja, Széki Kriszti. A hírt mindkét fél az Instagram-oldalán jelentette be.

A rapper tavaly májusban vette el kedvesét, aki akkor is kitartott mellette, amikor drogproblémái miatt elvonóra ment. Curtis egyébként akkor tudta meg, hogy menyasszonya babát vár, amikor kezelésen vett részt. Tavaly augusztusban megszületett közös gyermekük, Doni, azóta pedig boldog családként éltek.

❤🧡💛💜💙 @krisztike.09.26

null

Mivel a pár sok mindenen ment keresztül együtt, és ennek ellenére kitartottak egymás mellett, úgy tűnt, örökké tarthat a szerelmük.

Curtis tavaly, még az esküvő előtt magára is tetováltatta szerelme nevét.

Most azonban kiderült, hogy egy év házasság után tönkrement a kapcsolatuk. Curtis Instagram-oldalán írt hosszabban a szakításukról:

“Nehéz ilyenkor a megfelelő szavakat használni, pontosan fogalmazni, mert egyrészt az ember szomorú és csalódott, ugyanakkor muszáj előre tekinteni, pozitívnak és erősnek maradni, hiszen a kisfiam semmiben nem szenvedhet hátrányt, az ő boldogsága és egészséges fejlődése a legfontosabb.

Igen, Krisztivel úgy döntöttünk, hogy különválunk. Elmúlt a szerelem, van ilyen, de szeretjük, tiszteljük egymást.

Nem kívánhatnék jobb édesanyát a kisfiamnak, hálás vagyok a sorsnak, hogy Kriszti a gyermekem anyukája. Még tanuljuk ezt a helyzetet, igyekszünk mindent úgy tervezni és szervezni, hogy a gyerek a legkevésbé sérüljön. Mindig ott leszek a fiam mellett, támogatom, próbálok a lehető legtöbb időt vele tölteni. Sok csodás pillanatot éltünk meg családként, sosem feledem az életem ezen szakaszát, de most egy új időszak jön. Ismerem magam, tudom, hogy lesznek nehéz napok, de abban is biztos vagyok, hogy megtalálom a boldogságomat. Köszönök mindent, Kriszti, SZERETLEK kisfiam!”
– írta a rapper.

Kriszti ennél tömörebben foglalta össze, mi történt köztük Curtisszel.

“Hatalmas szomorúságomra, ezer millió kitartás és próbálkozás után sajnos így alakult az életünk. Hónapok óta nem vagyunk együtt. Szerencsére jó a viszonyunk, mivel van egy csoda gyerekünk, aki már egy életre összeköt minket, akiért minden egyes nap hálás vagyok.”

null

null

A fényképek feltöltője és a cikk írója