A Galaxy unpacked eseményen a Samsung már hivatalosan is bejelentette a Galaxy Z Fold 2-őt, és bár több képet is láthattunk róla, egyik sem fedett fel ennyi információt a készülékről, mint a most kiszivárgott videó.

A videó nem a Samsung hivatalos csatornájára került fel, így minden bizonnyal szivárogtatás történ. Emiatt még az is elképzelhető, hogy hamarosan törlik majd, ám addig is érdemes végignézni, hogy lássuk mit is kínál majd a Samsung Galaxy Z Fold 2.

A videó elején található jelmondat gyakorlatilag meghatározza, hogy mi is a Samsung célja a mobillal, hiszen összehajtva mobilként, kinyitva pedig tabletként funkcionál. A 7,6 colos Ultra-Thin Glass kijelző lesz a fő attrakció, amely ráadásul már 120 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik, ám a külső, 6,2 colos panel sem számít aprónak.

Több fícsőrre is kitér a Samsung, mint az Adaptive Flex Mode, vagy a továbbfejlesztett Multi-tasking és a vezetéknélküli DeX mód. Monitort csatlakoztathatunk a Galaxy Z Fold 2-höz, így kényelmesebbé téve a munkát, vagy javítva a játékélményt.

A mobil előrendelése szeptember 1-én indul, és minden bizonnyal komoly népszerűségre számíthat majd. Az eddigi infók alapján egész kiforrottnak tűnik a mobil, ráadásul nagyon korrekt specifikációval rendelkezik. Ennek ellenére biztosan nem válik majd tömegcikké, erről pedig ezúttal is a nagyon magas árcédula gondoskodik majd.

Forrás: GSMArena

The post Idő előtt került ki az egyik reklám a Samsung Galaxy Z Fold 2-ről appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója