Kezdőlap Sztárhírek „No comment” – így reagált Fluor Tomi arra, hogy 20 ezren nézhetik...

„No comment” – így reagált Fluor Tomi arra, hogy 20 ezren nézhetik a Szuperkupa-döntőt a Puskás Arénában

16
0

Mint arról korábban mi is hírt adtunk, szeptember 24-én Budapesten, a Puskás Arénában rendezik a Bajnokok Ligája és az Európa-liga győztesének összecsapását, azaz a labdarúgó Európai Szuperkupáért kiírt mérkőzést.

[kapcsolodo]/a-puskas-arenaban-rendezik-az-europai-szuperkupat/[kapcsolodo]

Ráadásul nézők előtt rendezhetik a meccset a Puskás Arénában – jelentette be szerdán az MLSZ. Közösségi oldaluk szerint az európai szövetség (UEFA) az elmúlt hónapok zárt kapus nemzetközi mérkőzései után a Szuperkupa-meccsen tesztelheti azt a rendszert, amelyben korlátozott számban újra beengedhetők szurkolók a válogatottak és klubcsapatok nemzetközi mérkőzéseire.

A Sky Sports Italia értesülése szerint

a stadion kapacitásának harminc százalékát lehet majd kihasználni, így körülbelül 20 ezren lehetnek a lelátókon.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a kérdésben az UEFA végrehajtó bizottsága hoz végleges döntést a következő napokban – írta az MTI. Az biztosnak tűnik, hogy a szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzéseket zárt kapuk mögött kell lejátszani, de a nemzetközi felkészülési meccseken már lehetnek nézők.

A hír bejelentését követően Fluor Tomi az Instagram-oldalán egy sztoriban csak annyit reagált:

“no comment”.

A zenész korábban nehezményezte, hogy koncerteket nem lehet tartani, miközben meccsekre mehetnek a szurkolók. A kommentelők egy része megoldásként azt ajánlotta, hogy a zenészek, énekesek menjek a színpad helyett inkább kapálni. Fluor a közösségi oldalán válaszolt ezekre a felvetésekre. Vadon Jani akkor egy hosszabb kommentben állt Tomi mellett.

[kapcsolodo]/vadon-jani-fluor-tominak-akinek-nem-esik-le-hogy-a-te-kapad-a-mikrofon-a-te-szantofolded-a-szinpad-azzal-nem-vagy-egy-szellemi-platformon/[kapcsolodo]

A fényképek feltöltője és a cikk írója