Különös információt, vagy inkább vélekedést osztott meg a napokban Omid Scobie.

“A szabadság nyomában” című könyv társszerzője azt állítja, Harry herceg és Meghan Markle visszatér Angliába, hogy folytassa a jótékonysági munkát.

Omid Scobie és Carolyn Durand könyvéről mi is beszámoltunk korábban, a szerzők ugyanis nagy leleplezéseket és nagy titkokat ígértek annak idején a beharangozóban.

[kapcsolodo]a-szabadsag-nyomaban-kritika-harry-herceg-meghan-markle/[kapcsolodo]

Omid Scobie szerint Harry és Meghan azt tervezi, hogy amint vége az utazási korlátozásoknak, visszatérnek Angliába.

Úgy véli, a pár világossá tette, hogy folytatja a Királyságban a munkát, amelyhez a támogatói feladataik is hozzátartoznak. Bár a hercegi pár az Egyesült Államokba költözött – júliusban panaszkodtak egyébként arról, hogy nem tudnak nyugalomban élni Los Angeles-i otthonukban, mert drónokat röptetnek a kertjük fölé, hogy lefotózzák őket és a kifiukat, és idén nem először új házba költöztek – ha újra szabadon lehet utazni, magánügyben és munkával kapcsolatban is megfordulnak majd Angliában.

Legalábbis Omid Scobie szerint. Úgy gondolja, a hercegi párt sokminden köti az angol földhöz.

Azt viszont már az újságíró sem gondolja, hogy Harry és Meghan teljes mértékben visszatér a korábbi szerepköréhez és pozíciójához. Úgy véli, igaz, hogy Anglia mindig fontos lesz számukra, ám nem fognak a többé a királyi család tagjaként szerepelni.

[kapcsolodo]toroltek-meghan-markle-eloeletet-a-kiralyi-csalad-honlapjarol/[kapcsolodo]

A fényképek feltöltője és a cikk írója