Kezdőlap Érdekességek 10 szokatlannak tűnő plasztika műtét, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend!

10 szokatlannak tűnő plasztika műtét, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend!

24
0

Manapság a külsőnk szépészeti korrekciója, a plasztikai beavatkozások révén megszokott dologgá vált. Az olyan műtétek, mint az orr-és mellplasztika vagy zsírleszívás mind általánosnak mondható.

 De ahogy az élet legtöbb területén, így a plasztikai sebészetben is napról napra változnak az igények, így a szakembereknek is készen kell állniuk, hogy klienseik számára biztosítsák a legújabb trendeknek megfelelő kezeléseket.

Összegyűjtöttünk néhány olyan beavatkozást, melyeknek első hallásra furcsának vagy meglepőnek tűnhetnek, de térhódításuk az elmúlt években elképesztően megnőtt.

  1. Izom implantátum

Korábban a zsírleszívást, mint beavatkozást csak a kényes területek korrekciójára használták, azonban néhány plasztikai sebész kifejlesztett egy technikát, mellyel néhány jól bevált fortélyt ötvözve, az edzőterem elkerülésével is lehetőség van, hogy magunkénak tudhassuk azt a bizonyos kockahasat.

2. Felső ajaklifting

Az idő múlásával a távolság orrunk és felső ajkunk között megnő, tekintetünk ettől komorrá válhat. A sebészek ezen a területen ejtett kis metszés segítségével, eltávolítják a feleslegesnek vélt szövetet majd a felső ajak beinjekciózásával, kívánják elérni a sokak számára áhított Irina Shayk vagy Rosie Alice Huntington-Whiteley -hez hasonló buja ajak formát.

3. Köldök korrekció

Ez a műtéti beavatkozás kezdetben nem szépészeti célzattal jött le. A köldöksérv kezelősét volt hivatott helyrehozni. Ám később rájöttek, hogy akár esztétikai korrigálásra is van igény. Ha a páciensnek nem tetszik az esetleg kifelé vagy befelé hajló köldöke, a sebészek már erre is kínálnak megoldást.

4. Arcimplantátum

Biztos mindenki emlékszik a gyermekkorában az arcát csipkedő nagynénire, mert olyan aranyos és pufók. Az arcplasztikának ezzel a típusával az arccsont alá elhelyezett implantátummal kívánják elérni ugyanazt a gömbölyded formát, amivel akkoriban megnyertük magunkat a rokonságot.

5. Állkapocs műtéti korrekciója

Az éles vonalat lágyítva, injekciózás segítségével kaphat a páciens egy lágyabb megjelenésű arcot. A beavatkozás kapcsán érdemes felkészülni , mert a procedúra igazán fájdalmasnak ígérkezik, hosszú gyógyulási idővel.

6. Szőrbeültetés

A hajas fejbőrre való szőrbeültetés már viszonylag gyakorinak mondható. Megjelentek azonban ennek a beavatkozásnak további formái is, melyek már nem csak lobogó hajkoronát hozzák elérhető közelségbe. Igény esetén kérhető szakáll vagy szempilla beültetés, de ha valaki igazán maszkulin megjelenésre vágyik, akár mellkas szőrzetet is varázsoltathat magának.

7. Arc gödröcske

Azoknak, akik áhítoznak a Jennifer Garner féle mosolyra, megoldást nyújthat ez a beavatkozás. Fontos tisztában lenni azonban azzal, hogy a beavatkozás nem visszafordítható.

8. Zsírfeltöltés

Kim Kardashion után vált igazán sokak által áhítottá formás kerek fenék, melyet már nem csak kemény edzéssel, végeláthatatlan mennyiségű guggolással van lehetőség elérni hanem implantátummal vagy akár a saját testzsírunk átcsoportosításával is.

9. Hangplasztika

Noha itt nem azt kell elképzelni, hogy Celine Dion féle 5 oktávnyi hangterjedelmet van lehetőségünk vásárolni, de azoknak is van megoldás, akiknek nem felel meg hangjuk mélysége.

10. Lábfej korrekció

A gyönyörű lábak és lábujjak után ácsingózó hölgyeknek vagy uraknak is nyújtanak megoldást a sebészek. A lábak botox beinjekciózásával vagy igény esetén a hosszabb lábujjak lecsippentésével érhetünk esztétikus és szimmetrikus megjelenést.

The post 10 szokatlannak tűnő plasztika műtét, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend! appeared first on BővebbenPortál.com.

A fényképek feltöltője és a cikk írója