Kezdőlap Politika Szivárványos zászlóval provokál Karácsony Gergely – Osváth Zsolt és Novák Előd a...

Szivárványos zászlóval provokál Karácsony Gergely – Osváth Zsolt és Novák Előd a Polbeat mai vendégei (Élő 20:00 órától)

14
0
Áll a bál az elfogadás hónapjában. Karácsony Gergely rejtélyes szándéktól vezérelve felrakta a szivárványos zászlót a Városházára, Novák Előd a Mi hazánk Mozgalom alelnöke pedig leszedte azt. Közben a TV2 híradósa azt sérelmezte, hogy miért is kerülhetett ki a szivárványos zászló a Városháza épületére. Kiemelte azt is: a klasszikus családmodell ellentettjét hirdetni talán mégsem olyan jó ötlet. Az eseményeket a mai Polbeatben Novák Előd és Osváth Zsolt vlogger beszélik majd meg, hogy vajon kinek is van igaza. A beszélgető feleknek Szabó Gergő és Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírói segítenek az R56 Sörözőben, ezúttal kivételesen 20:00 órától.

Polbeat minden kedden este 19 órakor élőben közvetítve a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőből.

A közvetítést az Itt.Ott TV támogatja. 51 magyar tévécsatorna, bárhol a világon, kötöttségek nélkül! Smart TV-n és mobilon is nézhető!

Az élő közvetítések között a PestiSrácok.hu PS Mozi archív videóriportjai láthatóak!

PESTISRÁCOK.HU produkció

A Szivárványos zászlóval provokál Karácsony Gergely – Osváth Zsolt és Novák Előd a Polbeat mai vendégei (Élő 20:00 órától) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója