Kezdőlap Érdekességek Te hogyan fogod meg a kávés vagy teás csészét? – Ezt árulja...

Te hogyan fogod meg a kávés vagy teás csészét? – Ezt árulja el rólad

26
0

Millió és egy személyiségtesztet találunk az interneten, ami alapján megmondják nekünk, hogy nagyon mélyen mi rejlik bennünk. Nos, mindannyian külön egyéniségek vagyunk, ugyanakkor mégis vannak olyan dolgok és vonások, amiben igenis megegyezünk. Persze úgyis lesz olyan, aki ezzel nem ért egyet, de ez teljesen normális.

Testünk viszont, rendkívül beszédes. El sem tudnád képzelni, hogy mi mindent elárul rólunk. Például egy olyan egyszerű dolog, mint az, hogyan tartod kezedben a csészét többet mond a személyiségedről, mint ezer szó.

1. Fogod a bögre fülét és közben a levegőben tartod a kisujjad.

Rendkívül magabiztos ember vagy, tudod, hogy mit akarsz az élettől és mik a céljaid. Számodra egy vezető pozíció a legjobb, ugyanis erre születtél. Jól kommunikálsz, megérteted magad másokkal, ösztönösen tudod, hogyan kell bánni az emberekkel. Ugyanakkor óvatosnak kell lenned, mert a túlzott önbizalom a visszájára sülhet el.

A két kezed között tartod a csészét.

Figyelmes hallgatóság vagy, emellett jó beszélgetőpartner. Nyitott és rugalmas vagy, a humorérzéked pedig zseniális. Mindig megérzed, hogy partnered éppen milyen hangulatban van. Igazi csapatjátékos vagy, valamint nem tudsz egyedül, függetlenül élni. Ez a gyengeséged.

Marokra fogod a csésze fülét.

Nyugodt és racionalista ember vagy. Ezt mindenki tudja, aki ismer téged, viszont, aki nem, közömbösnek és hűvösnek tart. Ez persze nem igaz, hiszen tele vagy érzelmekkel, csak éppen nem mutatod ki őket. A nyugalmad viszont azonnal eltűnik, amikor valaki igazságtalanul bánik veled. Olyankor mindenki meglátja, hogy bizony te is ki tudsz kelni magadból és egyáltalán nem vagy közömbös ember, sőt, érzéseid is vannak.

A csésze alját fogod.

Rendkívül körültekintő és elmélkedő típus vagy. Mielőtt döntenél, alaposan átgondolsz mindent. Ha nem is írásban, de fejben por-kontra listát készítesz és csak ezután határozol. Nagyon jó munkaerő vagy, továbbá tele vagy együttérzéssel. Túlságosan is óvatoskodsz, ez viszont nem mindig jó, ugyanis lassan reagálsz dolgokra, ezzel pedig sokszor elveszíted a kínálkozó lehetőségeket.

Az egyik kezeddel a csésze fülét, a másikkal pedig a csészét fogod.

Nagyon érzékeny és sebezhető ember vagy. Megértő személyiséggel rendelkezel, barátaidat jól megválogatod és szeszélyes kapcsolatokat létesítesz. Nehezen nyílsz meg másoknak. Ez akkor következik be, ha érzed, hogy az illető szeret téged és megbízhatsz benne. Szinte soha nem kezdeményezel, inkább megvárod, hogy a másik lépjen. Túl stresszes vagy és sokszor függsz az emberektől.

Felülről fogod és az ujjaid között tartod a csészét.

Alapvetően nyugodt ember vagy, hatalmas önkontrollal. Energikus vagy, részese leszel a legnagyobb kalandoknak. Te nem ismered a fáradtság vagy a depresszió szót. Boldog és kiegyensúlyozott életet élsz, csak az zökkent ki egy kicsit, ha nem láthatsz előre. Ennek hiányában a sorsra bízod magad, így sorra jöhetnek a hibák.

The post Te hogyan fogod meg a kávés vagy teás csészét? – Ezt árulja el rólad appeared first on BővebbenPortál.com.

A fényképek feltöltője és a cikk írója