A tőle megszokott nyíltsággal beszélt szexuális életéről Miley Cyrus egy podcastben, ezúttal a szüzességének elvesztése és tinédzserkori szexuális kalandjai voltak a téma – írja a Daily Mail.

Talán nem csupán a véletlen műve, hogy az utóbbi napokban Cyrus újra feltornázta magát a pletykaoldalak címlapjára: az is pont most derült ki például, hogy egy év után szakítottak barátjával, Cody Simpsonnal. Tegnap mutatták be ugyanis legújabb klipjét, egy kis hírverés pedig minden celeb számára jót tesz az ilyen alkalmakkor.

Az 27 éves énekesnő a Call Her Daddy nevű podcastben beszélt szexuális életéről, pontosabban annak kezdetéről:

“Egy fiúval sem jutottam el a szexig 16 éves koromig, ám végül hozzá is mentem feleségül, ami azért elég durva”
– mesélt szüzessége elveszéséről, az énekesnő magánéletében jártasabbak pedig rögtön rá is vágják, hogy itt bizony Liam Hemsworthről van szó, akihez Cyrus hozzáment, majd el is vált tőle.

A két színész a The Last Song forgatásán találkozott egymással, Cyrus pont akkor töltötte be a tizenhatot. Az énekesnő azonban azt is elárulta,

szégyellte Hemsworth előtt, hogy még szűz, ezért azt hazudta, hogy volt már férfival, méghozzá az egyik barátjával.

“Hazudtam, mert nem akartam, hogy lúzernek tűnjek” – indokolta meg döntését.

[next]

Csak tíz évvel később árulta el akkori vőlegényének, hogy nem mondott igazat, a szóban forgó barát ugyanis akkor készült az esküvőjére.

És ugyan arról hazudott neki, hogy férfival volt már azelőtt,

valójában szexuális élménye volt már 16 éves kora előtt is – csak éppen nem férfiakkal. Két lánnyal történt meg mindez hármasban, bár azt nem részletezte, hogy meddig mentek el.

Cyrus az elmúlt években sem titkolta, hogy a lányokhoz is vonzódik, a podcastben arról beszélt, hogy tinédzserkorában hamarabb kezdett el vonzódni a nőkhöz, mint a férfiakhoz.

“11 évesen azt gondoltam, hogy Minnie Mouse kib*szott szexi!”

A fényképek feltöltője és a cikk írója