[sz]Fotó: Google Earth[sz]

Nehéz követni Harry herceg és felesége, Meghan Markle költözési mániáját, a Page Six értesült először arról, hogy a visszavonult hercegi pár ismét lakhelyet váltott – ebben az évben már sokadjára. A lap értesülései szerint hat héttel ezelőtt költöztek át új házukba, amelyet próbáltak a lehető legnagyobb titokban tartani, most a szóvivőjük megerősítette a tényt.

Ezúttal sem kell félteni őket, hogy esetleg egy külvárosi panelben kénytelenek tovább nevelgetni a kis Archie-t. Maradtak ugyan az USA keleti partján, ám Los Angelesből áttették a székhelyüket Montecitóba, amely 150 kilométerre fekszik előző lakhelyüktől.

Hiába akarták titokban tartani, a bulvársajtó már minden létező műholddal szétmonitorozta a hercegi pár új házát, megfigyelve mindent, ami a birtokon az égből szabad szemmel látható. Az előző luxusingatlanokhoz hasonlóan az új birtok sem szűkölködik extrákban: medence, teniszpálya, spa, borospince, egy kétszobás vendégház és konditerem is van benne a kilenc háló és tizenhat fürdőszoba mellett.

Sőt, azt is kiszúrták, hogy egy sztriptízhez és rúdtánchoz használatos rúd is van az udvarban, rejtély, hogy ezt meghagyják-e Harry-ék.

[kapcsolodo]meglepo-sztorik-harry-herceg-es-meghan-eletebol-amikrol-eddig-nem-tudhattunk[kapcsolodo]

Mindez 14,5 millió dollárjukba került. A The Sun értesülései szerint ez azért “kevés”, mert korábban az ingatlant 34 millió dollárért árulták, tehát jókora kedvezménnyel jutottak hozzá a 1350 négyzetméteres házhoz. A környék egyébként igencsak kedvelt a hírességek körében: itt lakik Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey és Drew Barrymore is.

[next]

Természetesen sikerült bennfenteseket is megszólaltatni a témában, akik többnyire név nélkül nyilatkoztak arról, mik is voltak a pár motivációi. Egyikük szerint nagyobb házra volt szükségük Archie számára, ugyanis Los Angelesben jóformán az utcára sem mertek kilépni a hírnevük miatt, itt viszont bőven elég hely van egyéves gyermekük számára.

Azt is elárulta, hogy Harry és Meghan menedékként tekintenek az új birtokra, ez ugyanis első saját otthonuk, amelyet megvettek, és nem mástól bérlik. Igazi családi fészekként tekintenek rá.

Harry és Meghan még az év elején jelentették be, hogy kiválnak a királyi családból, ezzel pedig áthelyezik székhelyüket a tengeren túlra. A bejelentés azt is tartalmazta, hogy Kanadában fognak letelepedni, ahová télen is utaztak, ám aztán hirtelen kiderült, hogy rövid időn belül elhagyták az országot, és már Los Angelesben keresgélnek házat. Ezt követően beköltöztek Tyler Perry 18 milliós luxusházába Los Angelesben, nem sokkal később már arról szóltak a pletykák, hogy a következő úticél New York.

[kapcsolodo]a-szabadsag-nyomijai-harry-es-meghan-uj-eletrajzi-konyve-az-ongol-tipikus-esete/[kapcsolodo]

A fényképek feltöltője és a cikk írója