Kezdőlap Tech Hivatalos az Oppo K7 5G – Snapdragon 765G, 48 megapixeles kamera, 6,4...

Hivatalos az Oppo K7 5G – Snapdragon 765G, 48 megapixeles kamera, 6,4 colos AMOLED képernyő, tűrhető ár

17
0

Mostanában egyre csak szaporodnak a relatíve megfizethető 5G modemmel felszerelt mobilok, és most egy újabb készülékkel gazdagodott ezen telefonok köre. Az Oppo K7 5G belsejében Snapdragon 765G lapkakészlet teljesít szolgálatot, miközben a mobil hátoldalán egy 48 megapixeles kamera virít, az előlapon pedig egy Super AMOLED képernyő igyekszik megragadni a tekinteteket.

A kínai gyártó újdonságában tehát a már említett lapkakészlet teljesít szolgálatot, amely mellé 8 GB RAM jár, miközben a belső tárhely lehet 128 vagy 256 GB is, attól függően, hogy melyik kiszerelést választjuk. Az Oppo K7 5G Android 10 operációs rendszert futtat. A képernyő 6,4 hüvelykes, a felbontás Full HD+, a gyártás során pedig egy organikus AMOLED panelt használtak, amely alá ujjlenyomat-olvasót is szereltek a szakik. Az előlapi kamera egy aprócska szenzorszigetbe került, ami a megjelenítő felső részén található, a felbontása 32 megapixel.

A hátoldalon található kamerarendszer elsődleges érzékelője 48 megapixeles, munkáját egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles makró, illetve egy szintén 2 megapixeles mélységérzékelő segíti.

Az Oppo K7 5G mindössze 180 g-ot nyom, 7,96 mm vastag, a belsejében pedig egy 4025 mAh kapacitású akkumulátor található, ami USB-C csatlakozón keresztül veszi fel a töltést, ami akár 30 W-os is lehet. A telefon gyártása során nem feledkeztek meg a fülhallgató kimenetről sem, aztán ott van még az NFC chip, illetve a Hyper Boost 3.0 technológia, amivel a mobil játékteljesítményét lehet optimalizálni. A Link Boost 2.0 pedig arra hivatott, hogy az 5G hálózatok és a Wi-Fi kapcsolatok között ingázva mindig a lehető legjobb összeköttetést és sávszélességet biztosítsa a felhasználó számára.

Az Oppo K7 5G 128 GB-os kiszerelése 285 dollárért vihető, míg a nagyobb, 256 GB-os modell 330 dollárt kóstál. Mindkét variáns előrendelhető Kínában, mégpedig a JD.com nevű online kereskedő jóvoltából, a telefon négyféle árnyalatban kapható, a forgalmazás és a megrendelt mobilok kiszállítása augusztus 11-én kerül sorra.

Forrás: GSMArena

The post Hivatalos az Oppo K7 5G – Snapdragon 765G, 48 megapixeles kamera, 6,4 colos AMOLED képernyő, tűrhető ár appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója