Alig néhány nappal azután, hogy felkavaró tényfeltáró riportban mutattuk be (ITT és ITT), hogyan gondolkoznak és mit tesznek vagy mit készülnek tenni gyerekekkel, Szabó Szabolcs most épp független országgyűlési képviselő közösségi oldalán mentegeti a pedofilokat. A liberális politikus szerint ugyanis a pedofília nem bűncselekmény, ezért nincs is ilyen büntetőjogi kategória, hanem egy mentális zavar, amit nem büntetni, hanem kezelni kell. Eme velős gondolatokat Szabó annak kapcsán fogalmazta meg, hogy Boldog István fideszes országgyűlési képviselő kifejtette, ő kémiailag kasztrálná a pedofilokat és erről törvényjavaslatot is benyújt az országgyűlésnek. 

Boldog István a napokban vetette fel, hogy neki már régi javaslata a pedofilok kémiai kasztrálása. Ugyanis szerinte el kell venni a lehetőségét is annak, hogy egy pedofil többszörösen visszaeső tudjon lenni. A parlamenti képviselő kijelentette, hogy több más törvényjavaslattal együtt ezt is be fogja nyújtani az országgyűlésnek. 

Szabó Szabolcs liberális politikai kalandor szerint ez baromság. Pontosan mondva Boldog István javaslatára az a megjegyzése, hogy vannak, akik baromságokat beszélhetnek.

pl. Boldog a pedofilok büntetéséről beszél, miközben illene tudnia, hogy a pedofília nem büntetőjogi kategória, nem is szerepel ez a szó a büntető törvénykönyvben. A pedofília azt jelenti, hogy valaki gyerekek iránt érez szexuális vonzalmat. Ez egy mentális zavar, amit szakemberrel kezeltetni kell. Büntetni azt kell, ha egy felnőtt gyereket bántalmaz szexuálisan, illetve erről készült felvételeket gyűjt

fejti ki véleményét nyilvános közösségi oldalán a most éppen független országgyűlési képviselő. 

Sőt mi több, képviselőtársa felvetését egyenesen uborkaszezonra szánt tanyasi hőbörgésnek titulálta. Szabó követői is kimutatták, mennyire komoly, felelős szülőként gondolkoznak a gyermekek sérelmére elkövetett súlyos bűncselekményekről és mennyire veszik komolyan a pedofília kérdést. (Tisztelet a kivételnek.) Volt, aki azt írta, ő inkább Boldogot kasztrálná ki a parlamenti székből. Egy másik hozzászóló megjegyezte, hogy kezdjék a perui nagyköveten, a többi őt nem érdekli. De hasonló elmés megjegyzés azt is Szabó követőitől, hogy “a politikusok nyelvét kellene kasztrálni, hogy ne tudjanak állatságokat beszélni”

Kutatások, szakmai szervezetek statisztikai adatai szerint évente több ezer gyermek szenved el abúzust. A hazai szexuális bűncselekményt elkövetők 20 százaléka pedofil irányultságú. Bár a szakemberek szerint valóban léteznek látens pedofilok, akik a cselekvésig sosem jutnak el, azt már az Édenkert pedofil fórum felhasználóinak bejegyzései alapján mutattuk be, hogy jelentős részüknek volt már valós élménye, közülük sokan rendszeresen folytatnak szexuális kapcsolatot gyermekekkel, a legtöbben saját gyermekükkel, vagy rokonságukban élő gyermekkel. Azok, akik kiélik vágyaikat pornográf felvételek nézegetésével nagy arányban nyilvánulnak meg úgy, hogy még keresik a lehetőséget annak, hogyan részesülhetnének valós élményekben. Elvétve, egy-két olyan tagja volt az 1025 tagot számláló Édenkertnek, akik azt írták magukról, hogy nem rontanának meg gyermeket, mert tisztában vannak azzal, hogy azzal maradandó lelki sérülést is okozhatnak. 

A pedofilok kémiai kasztrálását felvető Boldog Istvánnak mégis nekiesett a balliberális média, azok a lapok, portálok és újságírók, akik nem sokkal ezelőtt még Kaleta Gábor enyhe ítélete miatt lázítottak. 

De hát nincs is szebb annál, mint amikor ellenzéki politikusok vagy sajtójuk ugyanazért, amiért a Fideszt keresztre feszítenék, a sajátjaikat mentegetik. Ugye senkinek nem kell bemutatni, hogyan állt bele egyként a magyar ellenzéki a Kaleta-ügybe és igyekezett a Fidesz-kormány nyakába varrni a pedofil nagykövetet? Akkor az ügy szándékos elsikálásáról, eltitkolásáról, titkosításáról  beszéltek és az elfogadhatatlanul enyhe ítélet miatt lázadtak, mintha arról is a kormány tehetne. Ellenben, ha az övéik kapcsán merül fel ugyan ez a bűncselekmény, akkor már egészen más a helyzet, akkor a legjobb esetben is csak hallgatnak. 

A 90-es évek legnagyobb politikai pedofil botrányát felgöngyölítő Kovács Viktor őrnaggyal, akit kitüntetés helyett meghurcoltak, majd leszerelt, a Magyar Nemzet készített interjút.

Lévay Levente korábbi kispesti polgármester, SZDSZ-es politikus hasonlóan borzalmas felvételeket nézegetett mint Kaleta. Egy pontosan olyan pedofil fórumnak volt a felhasználója, tartalmakat cserélgetve, mint az Édenkert, amelyet bemutattunk olvasóinknak. Lévay egy év felfüggesztett börtönt kapott, ma már Gajda Péter kispesti szocialista polgármester és Kertész Csaba alpolgármester is barátkoznak és gond nélkül mutatkoznak, fotózkodnak vele. 

Amikor a szombathelyi baloldali városvezetés delegáltja a helyi kosárlabda csapatnál az ugyan abban a sportközpontban edző fiatalkorú utánpótlás kézislányokat intim helyzetben, öltözőjük ablakán keresztül fotózza, akkor megint csak lapítanak, sőt azt beszélik, hogy az elbocsátott és feljelentett marketing menedzsert még régi harcostársa Czeglédy Csaba képviseli az indult büntetőügyben. 

Vezető kép: Szabó Szabolcs Fabecook hivatalos oldal

A Szabó Szabolcs szerint a pedofília csak mentális zavar, nem büntetni, hanem kezelni kell bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója