Elérkezett végre az idő a legújabb Galaxy Unpacked eseményre, amely ezúttal is több érdekességet tartogatott, hiszen hiszen bemutatkozott a Samsung eddigi legerősebb mobilja és tabletje is.

A Galaxy Note széria két új taggal bővült, amely a Galaxy Note 20 Ultra lett az igazi fenevad. 6,9 colos QHD+ AMOLED kijelzővel érkezett, amely akár 120 Hz-es képfrissítésre is képes, ráadásul már a Gorilla Glass legújabb verziója védi. Régiótól függően Snapdragon 865+ vagy Exynos 990 kerül majd bele, amely mellé nem kevesebb mint 12 GB memória kerül.

A Galaxy Note 20 kissé visszafogottabb specifikációval érkezett, hiszen 60 Hz-es, 6,7 colos Full HD+ AMOLED kijelzőt kapott, viszont cserébe elhagyták a hajlított széleket. A chipset ugyanaz, ám memóriából is “csak” 8 GB jutott bele. A Galaxy Note 20 széria részletesebb specifikációit és a hazai árakat ezen a linken találjátok.

A Galaxy Tab S7 szériával is nagyon magasra tette a lécet a Samsung. A Tab S7+ hatalmas, 12,4 colos AMOLED kijelzőt, míg a sima verzió 11 colos LCD panelt kapott, ám mindkettő képes a 120 Hz-es képfrissítésre. A Snapdragon 865+ teljesít bennük, és 6 GB/128 GB és 8 GB/256 GB -os felszereltséggel érhetőek el.

Rengeteg extrával látták el őket, mint pl. a DEX mód, ráadásul az USB-C 3.2 Gen 1 porton keresztül akár egy monitort is csatlakoztathatunk hozz, így a Book Cover billentyűzettel komoly kis munkaállomássá lehet őket alakítani. A Galaxy Tab S7 és S7+ készülékekről itt olvashattok bővebben.

Bemutatták a Galax Watch 3 tagjait is, amelyekből egy 41 és egy 45 mm-es verzió érkezett. Komoly tudással rendelkeznek, az induló ár 150 és 160 ezer forint a mérettől függően. A Samsung Galaxy Buds Live TWS fülhallgató is megérkezett, amely természetesen aktív zajcsökkentést is kapott. Pehelykönnyű súly, Bluetooth 5.0 támogatás és korrekt akkuidő jellemzi, ráadásul olyan extrákat is kapott, mint az alacsony késleltetésű játékmód. Európában 189 euróért kerül majd forgalomba.

A Samsung szemléltette a Galaxy Z Fold 2-őt is amely komoly fejlődésen ment keresztül az elődhöz képest. A belső kijelző 7,3 colról 7,6-ra nőtt, és a külső panel is már az egész előlapot lefedi majd (6,2 col). A részletekbe nagyon nem mentek bele, ám állítólag szeptember 1-én mutatják majd be a mobilt, és ekkor veszi majd kezdetét az előrendelési időszak is.

Forrás: Samsung

The post Rengeteg újdonságot mutatott be a Samsung az idei Galaxy Unpacked eseményen appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója