Kezdőlap Politika “A Népszabadság 2.0-át próbálják megvalósítani az Indexesek” – pikáns médiaelemzés a Polbeatben!...

“A Népszabadság 2.0-át próbálják megvalósítani az Indexesek” – pikáns médiaelemzés a Polbeatben! (PS-videó!)

22
0
A PS-Polbeatben ezúttal a hazug módon, hisztérikusan kimúló Indexről, a nagy sajtószabadság- és indexsiratásról, a Népszabadság-hisztit is felülmúlni akaró liberális tervekről, valamint a kettős mércéről volt szó, no meg arról, hogy az Index balos és belső szétverése előtt mit és miért egyeztetett Dull Szabolcs menesztett főszereksztő Dobrev Klárával, Gyurcsány Ferenc feleségével. Hogyan próbálják az indexesek és pártpolitikai megrendelőik a kormányra és személyesen Orbán Viktorra tolni a felelősséget, miként próbálják hatalmi, diktatórikus beszántásnak eladni balos tulajdonosaik marakodásait a koncon? – ezekre a kérdésekre kereste a választ Ambrózy Áron, Huth Gergely, Stefka István és Szarvas Szilveszter a Polbeatben. Ahogy Kurtz ezredes találóan a Tutiblogra megírta: “Lehet, néhány nap, vagy hét, és okafogyott lesz ez az egész hisztéria, hiszen az összes kis oknyomozó gonzó megérkezik oda, ahová mindig vágyott. A HVG-be, vagy egyenesen Karácsony Gergely meleg ölébe. Már persze nem mintha eddig nem ott lettek volna. Ja, és továbbra se felejtsük el! Főállásként a CIA egyáltalán nem szűnt meg, senki megélhetése nem került igazi veszélybe, ha ezentúl is jól és odaadóan dolgozik a törvényesen választott magyar kormányra!” 

Szarvas Szilveszter a műsorban úgy fogalmazott: a televízióban és a rádióban csak arról lehet beszélni, amiről a liberálisok azt gondolják, hogy megengedhető. Huth Gergely kifejtette, hogy a liberálisok “libsiként” való megnevezése is bántotta őket, csakúgy, amint a ibernyákokjelző szerintük bujtatott zsidózás. Stefka István szerint hülyének nézik az embereket, azonban “minél jobban csavarják ki tövestől a pofonfát”, annál jobban rádöbbennek az emberek, hogy ez azért mégis sok. Példaként említette Németh Athina álvideóját, ami véleménye szerint tényleg kiverte a biztosítékot az embereknél. Talán ennek is köszönhető, hogy a Tények vezeti a nézettségi listát, amit a balliberálisok folyamatosan propagandatelevíziónak minősítenek, míg az általuk favorizált hírműsorok messze lemaradva kullognak a TV2 mögött. Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője a műsorban arról is beszélt, hogy a Pesti Tv gyakorlatilag mindenki számára elérhető lesz, “még egy horgsázkunyhóban is” hiszen antennán is fogható lesz és természetesen az interneten is. További pikáns részletek a Polbeat műsorában! Nézze meg, érdemes!

Polbeat minden kedden este 19 órakor élőben közvetítve a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőből.

A KÖZVETÍTÉST AZ ITT.OTT TV TÁMOGATJA. 51 MAGYAR TÉVÉCSATORNA, BÁRHOL A VILÁGON, KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL! SMART TV-N ÉS MOBILON IS NÉZHETŐ!

Az élő közvetítések között a PestiSrácok.hu PS Mozi archív videóriportjai láthatóak!

PestiSrácok.hu

A “A Népszabadság 2.0-át próbálják megvalósítani az Indexesek” – pikáns médiaelemzés a Polbeatben! (PS-videó!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója