Az LG mobildivíziója nem igazán volt sikeres az elmúlt időszakban, éppen ezért próbálnak változtatni a portfóliójukon, amelynek a Velvet névre hallgató készülék lett az első tagja, amelyből már a 3. változat bukkant fel.

Az LG Velvet elég pozitív kritikákat kapott, és bár hozzánk kicsit később ért el, de már nálunk is előrendelhető az LG új mobilja. Két változatot is kiadtak belőle, hiszen az 5G-s változatba Snapdragon 765G chipp került, ám itthon a Snapdragon 845 chippel szerelt 4G-s változat szerezhető be. Ez jelenleg 199.990 Ft-ba kerül előrendelve, ám ennyiért már megkapjuk hozzá a másodlagos kijelzőt is. Összességében elmondható tehát, hogy a csökkentett árcédulával próbálják kárpótolni a két évvel ezelőtti hardvert.

Közben azonban már fel is bukkant egy új változat, amelyre a Google Play által belistázott készülékeknél találtak rá. Ez egy frissebb chippel jön, hiszen év elején bemutatott 5G támogatással is felvértezett MediaTek Dimensity 800 került bele. Ez sem csúcshardver, hiszen egy középkategóriás SoC-ról van szó, amely nagyjából a Snapdragon 765G-bel van egy szinten.

A többi listázott paraméter egyébként megegyezik a másik két típussal, már ami a  FHD+ kijelzőt illeti, amely 6 GB memória társaságában teljesít az Android 10-et futtató mobilon. A többi paraméter sajnos nem látszik, így nem tudni, hogy ugyanúgy 6,8 colos kijelzővel érkezik-e az új változat, mint széria többi tagja.

Egy olcsóbb változatnak bizonyára örülnének a rajongók, ám elképzelhető, hogy ugyanazon az áron kerül piacra az új Velvet mint a másik két változat, mindössze egy másik régióba szánják majd ezt. Hamarosan kiderül.

Forrás: GSMArena

The post Újabb mobil bukkant fel az LG Velvet családból appeared first on Techlabor.

A fényképek feltöltője és a cikk írója