Kezdőlap Politika A PS olvasói szerint ezek voltak az Index leggusztustalanabb cikkei!

A PS olvasói szerint ezek voltak az Index leggusztustalanabb cikkei!

26
0
Tegnap közzétettünk egy toplistát, amelybe az elmúlt két évtized – szerintünk – öt legaljasabb Index-írását válogattuk össze. Egyúttal felkértük a PestiSrácok.hu olvasóit, küldjék meg nekünk személyes kedvenceiket. Számos javaslat érkezett, ezekből készítettünk egy újabb válogatást. Mit ne mondjunk: ezek az Index-irományok is velejükig romlottak. Elszomorító, hogy egy ilyen magyargyűlölő, családellenes, kereszténygyalázó métely volt mostanáig sok százezer magyar honfitársunk kedvenc lapja… Felmérhetetlen a pusztítás, amit a fejekben okoztak-okoznak.

(1) Földes András: Hogy lehetett ennyire hülye egész Magyarország? (2018. április 9.)

A 2018-as választási bukta egyik emblematikus irományával indítunk. Április 9-ét írunk, egy nappal a Kataklizma után. Földes András hivatásos migránspropagandista, a kisírt szemű „menekült” kisfiúk és kislányok gyámolítója magán kívül van, amiért a Fidesz harmadszor egymás után kétharmadot szerzett. Jól odacsap hát azoknak, akik erről tehetnek: a buta, tájékozatlan, a híreket értelmezni képtelen, a kormányzati propagandát benyelő vidéki magyaroknak. A sültbunkó vidékiek azért is buták, mert nem olvasnak Indexet – vagy ha mégis, akkor nem az ő könnyfakasztó „menekültmeséit” hiszik el. 

Egészen elképesztő és bicskanyitogató az egész iromány. A kivagyiság, önteltség és propagandizmus csúcsa. Éppen az a Földes savazza a vidéki szavazókat, és vádolja őket, hogy nem gyűjtik kellően sok helyről az információkat, aki – a nyugati fősodratú haverokkal együtt – szakmányban hallgatja el, tagadja le, milyen közbiztonsági rémálommá változtak Nyugat-Európa nagyvárosai, hogy gombamód szaporodnak a muszlim no-go-zónák, a fehér őslakosok menekülni kényszerülnek… Az a Földes, aki eközben Soros Gyuri bá pénzéből utazgat ide-oda, s tolja a multikulti-propagandát…

Földes András a tegnapi, saját toplistánkra is fölkerült – nem véletlenül. A haverok által díjesővel megszórt riporter aljassági és hazudozási faktora már-már utolérhetetlen.

Úristen, milyen emberekkel élünk egy országban? Hogyan hihetik el, hogy a migránsoktól kell félteni a kultúránkat? Miért van ennyi gyűlölet a magyarokban?
A kétharmad által sokkoltak, azaz a választók több mint fele, ha nem az ellenzéki bénázáson vagy a kifacsart választási rendszeren van kiakadva, akkor a Fideszre szavazó tömegeken értetlenkedik. Egyre világosabb a főváros–vidék szembenállás is, és Budapestről nézve tényleg úgy tűnhet, hogy a közig. határon túl tombol a gyűlölet és a rendpártiság.
Az Index-olvasók jó részének furcsa lehet, hogy milliók élnek Magyarországon olyan életet, amiben az információgyűjtés körülbelül annyira releváns a mindennapokban, mint mondjuk önnek, hogy milyen madár csipog az ablaka előtt. Madár, és kész. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy vidéken bezzeg milyen közel élnek a természethez, mert valószínűleg nem. Inkább csak annyit, hogy az a sokszínűség, amit mi a médiához, az információkhoz társítunk, egyáltalán nem ismert a magyar szavazók millióinak. […]
Ahogy ön elhiszi, hogy a Föld gömbölyű, noha valószínűleg nem tekintette meg soha a világűrből, úgy a migránspropagandával – azaz a Fidesz egyetlen üzenetével – sújtott emberek is elhiszik, hogy a rémhírek igazak.

(2) Iván-Nagy Szilvia, Rostás Bianka: Az anyaság gigantikus szívás, csak jó a pr-ja (2020. január 14.)

A cím önmagában bűncselekmény-értékű. Család-, anyaság- és életellenes hangulatkeltés. Ízig-vérig szélliberális agyhalál. Üzenete: ne legyél anya, mert túl nehéz. Maradj inkább szingli, élvezd az életet, carpe diem, satöbbi. Mindez azért is különös, mert a cím után magában a cikkben már nyoma sincs ennek a hangulatkeltésnek, abban már nincs olyasmi, ami idézésre érdemes lenne. 

Ez a förmedvény tehát a címe miatt került ide. Ám ez sem kisebbíti az elkövetés súlyosságát, hiszen tudvalévő: az „olvasók” egy tekintélyes része valójában „nem olvasó”, és csak a címig jut. A sanda üzenet tehát így is sokaknál átment, hatott.

Valószínűleg az egyik épkézláb szerkesztő is érezhette, hogy a cím nagyon durva, ezért később átírta erre: Nem megszűntem, csak most valahogy nem vagyok.

(3) Presinszky Judit: Azon a napon tesztelték az új rendszert az onkológián, amikor nincs is kezelés (2019. augusztus 1.)

A teljes balliberális média és az általa behülyített olvasók is előszeretettel hivatkoznak arra, milyen sok helyreigazítási pert veszít a kormánypárti média, és milyen keveset ők. Ennek igen egyszerű oka van: a kormánypártok, állami szervezetek alig-alig hajlandóak pereket indítani a szakmányban hazudozó, napi szinten Németh Athina-szerű fake news-t terjesztő zugoldalak ellen. Egyrészt az Antall József-i, glaszékesztyűs, úriemberkedő hozzáállás miatt, másrészt a bíróságok közismert, súlyosan balliberális elfogultsága miatt. (Csupán egyetlen példa: amikor Rácz Károly lebuzizta Vona Gábort, akkor a bíróság mindenkit, aki erről hírt adott, elmeszelt. Még minket is, pedig mi két külön cikkben is leírtuk, hogy Terry Black nyilvánvalóan hazudik. A bíróságot nem érdekelte. Amikor viszont Ungár Klára lebuzizott a kétgyermekes családapát, a fideszes Kocsis Mátét, akkor ugyanaz a bíróság nem talált semmilyen jogsértést. Innen nézve valamelyest érthető, miért derogál a kormányzatnak pereket indítani. 

A konkrét Index-cikknél maradva: ez egy ritka példája annak, amikor végre egy állami szervezet megunta az ellenzéki média gusztustalan hazudozását, perelt és nyert. A portál ugyanis azt hazudta, hogy

az Országos Onkológiai Intézetben kéthetente vannak kezelések, illetve azon a csütörtökön, amikor a főigazgató ellenőrizte a várótermi állapotokat, nem is volt kezelés a daganatos betegeknek.

Ezzel szemben a valóság az, hogy az Országos Onkológiai Intézet minden kemoterápiás osztályán minden munkanap történik kemoterápiás kezelés, sok esetben munkaszüneti napokon is, a főigazgató ellenőrzésének időpontjában is történt kemoterápiás kezelés.

E cikk azért került a válogatásba (és gondolom, olvasónk is azért érezte ideillőnek), hiszen az a médium, amely rákos beteg embereket riogat, hazugságokkal félrevezet, az olyan mélységes mélyen van erkölcsileg, hogy oda már bányászlámpával sem látunk le. Igen, ez már a Németh Athina és Németh Károly-féle mélységeknél is lejjebb van.

(4) A Vatikán lopta el Jézus fitymáját? (2006. december 25.)

Így kívánt boldog karácsonyt 2006-ban az „ország kezdőlapja” egy névtelen, szerkesztőségi cikkben. Karácsony második napján… Nem szükséges további kommentár.

És hogy a Vatikánnak miért állt érdekében a fityma eltüntetése? A XX. század elején már kezdett kínossá válni a katolikus egyházfőknek, hogy a hívek a megváltó péniszének egy darabjához zarándokolnak, ezért 1900-ban kiközösítés terhe mellett megtiltották, hogy a hívek akár csak beszéljenek a bőrdarabról. Fél évszázaddal később, 1954-ben egy szerzetes azt kérte, hogy Calcatát is vegyék be a zarándokhelyek közé, de a Vatikán csak megerősítette a kiátkozásra vonatkozó rendeletét, jóllehet, elismerte, hogy a calcatai fityma a legautentikusabb mind közül. […]
A Vatikán lefitymáló magatartása nem bizonyult elegendőnek, amikor a hatvanas években a falu omlásveszély miatt arrébb költözött, és hippik költöztek az üresen maradt házakba. Az új lakosok rácsodálkoztak a szent fitymára, és nekik köszönhetően nagyobb nyilvánosságot kapott a relikvia, mint azt a Vatikán szerette volna

(5) Tóta W. Árpád: Isten f@sza (2006. december 27.)

Az előző remekműhöz szorosan kapcsolódik egy újabb Tóta-opus. Árpád zsenialitását jelzi, hogy tegnapi, saját válogatásunkba is be tudott férkőzni Game over, JP2 című zsengéjével, és most az olvasókéba is ezzel. Neki is Jézus előbőre csipődött be. (Gondolom, sejtik: az eredeti címben a „@” helyén egy másik betű szerepel…)

Karácsonykor kissé sajátos aktualitással került ki az Indexre, vezető anyagba ez az írás, mely szerint a Vatikán lopta el Jézus fitymáját; le is került hamar. De kérem tisztelettel, a káromkodásokból ismert isteni szervet nem a pimasz indexesek találták ki. Ráadásul az Index csak egy cikkben, míg a Katolikus Anyaszentegyház komoly teológiai vitákban tárgyalta a Szent Előbőrt, így azt is, hogy vajon a mennybemenetel alkalmával elment-e Jézus a bőrért, hogy egy bokor mögé vonulva bő nyállal visszaragassza, vagy növesztett helyette újat, avagy anélkül távozott. És hogy ha a bőrt itthagyta, akkor lehet-e mondani, hogy felméne a mennybe, vagy hozzá kell tenni minden imában, hogy mínusz fityma.
Szerencsére ezt a dilemmát megoldották, tehát lehetett himbálni az Isten fitymáját évente egyszer, hogy a jámbor hívek leboruljanak előtte abban a megnyugtató tudatban, hogy most néhány méterre vannak csak magának az Úr Jézusnak az előbőrétől.
Elég bizarr szokásokat rejt ez az egyébként köztiszteletben álló, nagy és fenséges vallás, ugye? Történelem előtti törzsi vallásokban még elmegy valahogy a péniszkultusz, római kivitelben viszont meghökkentő. De sajnos a szakrális népi fellációt nem lehet máshogy elkerülni, mint a szent bőr eltüntetésével. Az istenember koncepciójából, abból, hogy egy zsidó hippit istenné neveztek ki, egyenesen következik a szent szar, a szent fallosz, és a szent fityma. Ha egy arra egyébként – messziről, az akkori média torzításaival együtt – alkalmas fiatalembert istenné léptetünk elő, akkor bizony óhatatlanul előlép egy csapat öregasszony, akik imádni kezdik a fanszőrét.
Készüljünk, testvéreim, tiszta szívvel és friss alsónadrággal január 1-re, a Megváltó körülmetélésének szent ünnepére. Ma már nem ünneplik hivatalosan, de ötven éve még úgy emlékeztek meg erről a napról, mint az első alkalomról, amikor Jézus érettünk vérét hullajtotta. Aztán a szexundor erősebbnek bizonyult, és a II. vatikáni zsinat kitalálta, hogy legyen január 1. inkább a Szűzanya ünnepe. Magyarán ráhúzták a szent szüzet a szent falloszra.

(6) Miklósi Gábor: A Hétesen a purdék is a gárdáról álmodnak (2009. június 10.)

A Nélküledre dafke ülve maradó Miklósi Gábornak eme ózdi riportját az olvasók javasolták – joggal. Egyfelől: gyönyörű szép, fantáziadús mese habbal az egész. Másfelől: pompásan alkalmas az etnikai feszültség szítására, cigányok és magyarok egymásra uszítására. A jó öreg etnobiznisz, ahogyan azt az SZDSZ tolta húsz évig. Olyan, mára klasszikussá lett motívumok szerepelnek az írásban, mint a „valaki befütyült az ablakon”, vagy a „valahol megint felsír egy gyerek”

„Nem hívjuk a rendőröket, mert ha kijönnek, nem védenek meg, csak kötekednek és cigányoznak” – mondja a 17 körüli Ricsi. Május elsején egy hasonló szituációban (éjszaka egy sötét terepjáró és állítólagos lövések okoztak riadalmat) a kihívott rendőrök a hétesiek szerint ahelyett, hogy megnyugtatták volna őket, gyalázkodtak és megalázóan bántak a telepiekkel. A konfliktust és a rasszista szidalmakat a mobiljával Budai Barnabás, a helyiek informális szószólója is rögzítette. Amikor ezt a rendőrökkel is közölte, elvették a telefonját és törölték a videót. A sértettek azóta a TASZ segítségével a Független Rendészeti Panasztestülethez fordultak.
Amikor egy februári éjszaka a hétesiek egy autóban gárdistákat véltek látni, Budai fővárosi ismerőseitől kért segítséget. Ők értesítették a rendőrséget, a kiérkező járőrök azonban nem találtak gárdistákat. Budai épp az Index látogatásakor kapott szabálysértési határozatot a rendőrségtől: az eset miatt “valótlan bejelentésért” 50 ezer forintra büntették. Érthető, ha a romák nem bíznak a rendőrökben. […]
A telepen saját maguk szerint is szinte minden férfinek volt már dolga a rendőrséggel. Zömében kisebb-nagyobb lopások miatt kerültek bíróság elé, de előfordulnak erőszakos bűncselekmények is. […]
A Hétes nem tűnik olyan helynek, ahol éjjel akár egy nagyobb csoport idegen is szívesen bóklászgatna, ám ezt az itt élők nem így érzik. Minden reggel akadt, aki arról mesélt, hogy valaki befütyült az ablakon, bedobtak valamit, hallott valamit, felébredt valami szokatlanra. Bár valószínűleg csak a három-négy helyi szipus szórakozik, újabban hajlamos mindenki rosszra gondolni. […]
„Amikor a múltkor itt faszszopóbüdösgecicigányoztak a rendőrök, azt is kérdezték, hogy miért nem írtuk fel a kocsi rendszámát, ha már annyian láttuk. De hát nincs utcai lámpa, semmit nem lehet látni, így hogy olvassuk el?” – dühöng a tizenéves Józsi.
Az autó elindul, lassan megfordul, és elhajt. Egy darabig még beszélgetünk, de fúj a szél és egyre hidegebb van. Visszamegyünk a házakba. Valahol megint felsír egy gyerek.

Köszönjük olvasóink javaslatait! Miután az Index „bedarálása” – minden balliberális vergődés és hüppögés dacára – nem történt meg, a balliberális propagandalap e pillanatban is szépen működik, ezért e mostani és tegnapi válogatáscikkünk sem nekrológ, csupán emlékeztető: így gyűlölnek ők!

A A PS olvasói szerint ezek voltak az Index leggusztustalanabb cikkei! bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója