Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója lesz Huth Gergely, Stefka István és Szarvas Szilveszter vendége a ma esti PS-Polbeatben, amelyben a hazug módon, hisztérikusan kimúló Indexről, a nagy sajtószabadság- és indexsiratásról, a Népszabadság-hisztit is felülmúlni akaró liberális tervekről, valamint a kettős mércéről lesz szó, no meg arról, az Index balos és belső szétverése előtt mit és miért egyeztetett Dull Szabolcs menesztett főszereksztő Dobrev Klárával, Gyurcsány Ferenc feleségével. Hogyan próbálják az indexesek és pártpolitikai megrendelőik a kormányra és személyesen Orbán Viktorra tolni a felelősséget, miként próbálják hatalmi, diktatórikus beszántásnak eladni balos tulajdonosaik marakodásait a koncon? – kérdések és válaszok a Polbeatben! Ahogy Kurtz ezredes találóan a Tutiblogra megírta: “Lehet, néhány nap, vagy hét, és okafogyott lesz ez az egész hisztéria, hiszen az összes kis oknyomozó gonzó megérkezik oda, ahová mindig vágyott. A HVG-be, vagy egyenesen Karácsony Gergely meleg ölébe. Már persze nem mintha eddig nem ott lettek volna. Ja, és továbbra se felejtsük el! Főállásként a CIA egyáltalán nem szűnt meg, senki megélhetése nem került igazi veszélybe, ha ezentúl is jól és odaadóan dolgozik a törvényesen választott magyar kormányra!” Élő közvetítés 19 órakor ITT, a megszokott módon a budai Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőből. Várjuk kérdéseiket, hozzászólásaikat a poszt alatt, és várjuk tisztelt olvasóinkat a képernyő elé!

Polbeat minden kedden este 19 órakor élőben közvetítve a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőből.

A közvetítést az Itt.Ott TV támogatja. 51 magyar tévécsatorna, bárhol a világon, kötöttségek nélkül! Smart TV-n és mobilon is nézhető!

Az élő közvetítések között a PestiSrácok.hu PS Mozi archív videóriportjai láthatóak!

PESTISRÁCOK.HU produkció

A Kár érte, kiváló ügynök volt! – Polbeat a libernyákok Kész átverés showjáról Szalai Viviennel (élő 19 órakor!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

A fényképek feltöltője és a cikk írója