Nagyon úgy fest, hogy a brit bulvársajtó egy ideig ellesz azzal, hogy az augusztusban megjelenő Finding Freedom című, Harry és Meghan kapcsolatát bemutató könyvből morzsákat szórnak. Most például az derült ki, hogy kapcsolatuk hajnalán Meghan azt tette, amit minden valamirevaló lány megtenne egy ígéretes találkozás után: bekövette Harry-t Instagramon – írja a Sun.

Mert, igen, Harry hercegnek is van Instája, csak persze titkos, ahogy Elon Musknak is. Más nem is nagyon lehet, mivel a királyi család tagjainak csak hivatalos profiljaik lehetnek – amíg a család tagjai voltak, neki és Meghannak is volt egy közös, a Sussex Royal.

[kapcsolodo]elon-musk-is-csak-ember-foleg-memeket-nyomat-twitteren-es-titkos-instagramja-is-van[kapcsolodo]

A szóban forgó profil már nem aktív, legalábbis erre enged következtetni, hogy már sem képe, sem követője nincs. A herceg olyan nevet választott, amiről soha senki sem gondolná, hogy őt takarja:

Instagramon ő volt SpikeyMau5.

[next]

Természetesen a könyv visszafejti a névválasztás mögött rejlő okokat: Harry hatalmas rajongója egy elektronikus zenét játszó művésznek, Deadmau5-nak, aki hasonlóan írja a nevét. A profilhoz tartozó kép is rá utalt, egy egérfüles bukósisakszerű fej volt, amely szintén a zenész jellemzője. A Spike pedig abból jött, hogy Harry-nek volt már korábban is egy álprofilja Facebookon, amelyet Spike Wells néven használt.

A könyv arra is kitér, hogy Meghan Markle első randijuk után – amely a londoni Dean Street Townhouse-ban volt – nem mulasztotta el azonnal bekövetni a herceget, a modern korban pedig ez ugye egyet jelent azzal, hogy nyitott a folytatásra.

Sőt, nehezen félreértelmezhető képet posztolt saját Instájára – akkor még volt neki -, egy képet egy szívről, amelybe a kiss me, azaz csókolj meg felirat van írva, és a félreértés elkerülése végett a #london hashtaget is hozzábiggyesztette.

[kapcsolodo]a-kiralyi-csaladnak-fohet-a-feje-a-harryekrol-szolo-konyv-miatt[kapcsolodo]

A fényképek feltöltője és a cikk írója